U bent hier

Hoppin' Around : massa retrofans komen zonovergoten nostalgie bewonderen

Vorselaar
01.08.2015 - 22.41u
Door: Herman Gezelle

Zondagnamiddag zakten zo'n 2.500 liefhebbers van rockabilly, rock 'n roll en Classic Cars af naar het centrum van Vorselaar.  Golden oldies klonken continu over het plein : Buddy Holly, Elvis, The Countors, Brenda Lee, Jerry Lee Lewis, en veel meer goud van oud.  Je ontmoette er fans met tipschoenen, brillantine in de haren, red hot lips uit de jaren 50.

Je kon er terecht op een gezellige retromarkt voor originele vinyl, retrokledij, gadgets met o.a. het leuke kraam Lady Like van Jasmine Arijs, een classic car meeting met een publieksprijs, kinderanimatie, diverse kunstenaars, tikibar, live tattoo, live pinstriping/airbrush ... en een groot terras met live muziek.

Het goede doel dit jaar was het GielsBos (onderdak voor mensen met een verstandelijke beperking). Ook nieuw was dat er prijzen werden uitgereikt aan de mooiste auto's/motor van de show, indeling per 10 jaar, het publiek besliste alles.

Vanaf 21u concerteerden nog in de bomvolle kroegen 5 voor 12: Jenny & the Jetsons : Rock'n Roll/Roots, in Den Toekomst: The Hometown Gamblers : Rockabilly, en in Den Tip: Space Mosquito (IT) : Surf.    Ambiance tot het ochtendgloren.

Op de foto : het organiserend team van Hoppin' Around Dirk Van Opdorp, Koen Wynants, Robin Verboven en Joris Van der Linden - foto's Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto