Hoppin around Vorselaar goes ... SOUL op zaterdag 11 februari 2017

Zaal het jeugdcentrum - Cardijnlaan - 2290 Vorselaar

De voorbije jaren hebben wij met Hoppin around een aantal thema avonden geprogrammeerd die verder reikten dan rock and roll / rockabilly.

Zo organiseerden we een metal avond, een stoner avond, een comedy night, onze roots nights ( maandelijks op donderdagavond in café Den Tip in Vorselaar ), een tiende editie van onze kroegentocht, een derde hoppin around goes retro weekend met een retro koers op zondag als extra.

We vonden het tijd om nog eens uit onze "comfort" zone te treden.

Hoppin around goes SOUL zal doorgaan op zaterdag 11 februari in de zaal van het jeugdcentrum in Vorselaar.

Het Spaanse "The Excitements" zal je doen bewegen zoals James Brown of Sharon Jones dat deden, zoals Charles Bradley het doet.

Je kan een stomende avond verwachten vol met soul muziek die een aanslag pleegt op je dansbenen, die je meeneemt naar de hoogdagen van de soul, de ene keer vol energie, de andere keer zeer intiem en sensueel maar elke keer recht naar je hart. De bloedmooie en geweldige zangeres Koko Jean Davis zal je overweldigen met haar stem en energie, net als de – laten we eerlijk zijn- belachelijk sterke muzikanten in de band, want deze band is meer enkel de zangereres van de band. Ze brengen je terug naar de tijden van Ike & Tina Turner, Wilson Picket, Etta James, ...

Hun nieuw album " Breaking the rule" is sinds deze zomer uit, ze stoppen dus ook in Vorselaar op hun Europese tournee om het beste te geven op het podium op 11 februari 2017.

Het voorprogramma zal worden verzorgd door de The Palm Boys uit Vorselaar die voor één keer soulnummers zullen brengen op hun gekende stijl.