U bent hier

Hoppin' Around Vorselaar op zaterdag 1/8 : nostalgie om van te smullen

Vorselaar
21.07.2015 - 00.07u
Door: Herman Gezelle

Na een meer dan succesvolle editie vorig jaar, zal Vorselaar dit jaar op zaterdag 1 augustus weer de PLACE TO BE zijn voor alle liefhebbers van Rockabilly, Rock 'n Roll en Classic Cars. Hiervoor werkt Hoppin' Around dit jaar samen met Charity Cruisers.

Vanaf 13u kan u terecht voor een gezellige retromarkt (vinyl, kledij, gadgets,...) met o.a. het leuke kraam Lady Like van Jasmine Arijs, classic car meeting, kinderanimatie, diverse kunstenaars die hun werk tonen/maken, tikibar, live tattoo, live pinstriping/airbrush ... en een groot terras met live muziek.

Het goede doel dit jaar is het GielsBos (onderdak voor mensen met een verstandelijke beperking). Een vrije gift hiervoor kan u schenken in de café's.

Ook nieuw is dat er prijzen worden uitgereikt aan de mooiste auto's/motor van de show, indeling per 10 jaar, het publiek beslist alles.

Vanaf 21u kan u in diverse cafés terecht voor LIVE ON STAGE:
- 5 voor 12: Jenny & the Jetsons : Rock'nRoll/Roots
- Den Toekomst: The Hometown Gamblers : Rockabilly
- Den Tip: Space Mosquito (IT) : Surf.

Inkom retromarkt/classic car show: GRATIS.
Inkom cafés: €5 VVK, €7 aan de kassa
Waar? Pleintje Heikant  Vorselaar
VVK te verkrijgen in de deelnemende café's.

Op de foto : het organiserend team van Hoppin' Around  Dirk Van Opdorp, Koen Wynants, Robin Verboven en Joris Van der Linden -  foto's Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto