Op zaterdag 1 augustus organiseert cVorselaar hun 2e retrofestival.     Na het succes van vorig jaar (1000 bezoekers) veranderen ze de formule en  locatie. Dit jaar organiseren ze alles in het centrum van het dorp (Pleintje Heikant, Molenbaan, Boulevard, Molenstraat, Kerkstraat waar de markt zal plaatsvinden en old timers zullen staan, verwachten een 300-tal old timers).

Dirk Van Opdorp Dirk Van Opdorp : 'Er is een plein waar wij als organisatie een zomerterras doen met een tiki bar en Seefbier en andere dranken, een straat die het pleintje verbind met het echte centrum zal verkeersvrij worden gemaakt voor de marktkramers die allen handelen in vintage/retro spullen.

Op de parking van café den tip zullen Amerikaanse classic cars staan. . Er zal ook een hamburgerkraam aanwezig zijn ( dixabilly burger), een koffie caravan ( datoni). We voorzien ook een groot aantal classic cars en old timers, kinderanimatie zal ook opnieuw aanwezig zijn ( springkasteel). Vanaf 20u starten er optredens in drie café's in het dorp ( cafe de toekomst, cafe 5 voor 12 en café den tip).

20% van de opbrengst van dit evenement zal geschonken worden aan een goed doel. We organiseren het dit jaar samen met de charity cruisers. Het goede doel is het Giels Bos. Het geld zal gebruikt worden om een busje om te bouwen naar een handicar.

Er zal ook een best car wedstrijd gehouden worden. We zorgen voor verschillende categorieën waardoor er 7 prijzen zullen kunnen worden uitgereikt door het publiek.

http://www.hoppinaroundvorselaar.com
https://www.facebook.com/hoppinaround.vorselaar
Dirk Van Opdorp, Hoppin' around Vorselaar