HRB uit Noorderwijk heeft vanavond het Unizo Hart Voor Ondernemers 2022 gewonnen.  Van Eccelpoel en Brouwerij Leysen behaalden zilver.

HRB op de Ring creëert zowel woningen voor particulieren als instapklare projectwoningen. Doorgaans volledig afgewerkte woningen. Binnen hun nieuw concept 'HRB Wonen' kan je er tevens ook terecht voor de totaalinrichting van het interieur.   

Jeffry, Leo en Bart van HRB

'HRB is een Kempens familiebedrijf dat in 2014 ontstond uit een passie voor duurzaam bouwen. Oprichters Jeffry Van den Bulck en zijn schoonvader Leo Philipsen, richtten zich aanvankelijk vooral op houtskeletbouw.

Tot ze CLT (cross laminated timber) ontdekten. Een materiaal waarmee ze duurzaam en bijna-energieneutraal konden bouwen, zonder in te boeten aan de luxe.

Samen met hun tevreden klantenbestand, breidde ook hun actieradius uit. Ondertussen mag HRB zich dé referentie op vlak van Belgische CLT-bouw noemen. Huidig CEO is Bart De Fré.'

CEO Bart De Fré : 'We zijn zeer verheugd deze prijs vanavond te winnen.  Dank aan de mensen die voor ons gestemd ebben.'

Op de foto vlnr.: G. Lathouwers, Jef Van Eccelpoel & Lawrence Vechter (Van Eccelpoel), Jorge Leysen (Brouwerij Leysen), (onder) Dieter Troubleyn (Moderator), Carl Van Dyck (directeur UNIZO Provincie Antwerpen), Bart De Fré (HRB), Maya Lettany (kunstenares), Anja Van Nueten (bestuurder UNIZO Neteland).