Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hugo Verhaegen : 'Herentaldum met bijzondere bijdragen tot de Hertalse geschiedenis'

Herentaldum

Dit jaar geen jaarboek van Herentaldum 'Kring voor Geschiedkundige en Heemkunde', maar wel overzichtelijke  ‘Bijdragen tot de geschiedenis van Herentals’.

Het werd een boeiend boek is een heruitgave van teksten die eind de jaren 70, begin de jaren 80 buiten de reeks van de historische jaarboeken (1986-2020) verschenen. Het biedt je een kans om vlotjes enkele toch belangrijke thema’s van de Herentalse geschiedschrijving te kunnen ontdekken.

Hugo Verhaegen (zie vid) : 'Aan het 30e jaarboek, dat eind 2023 van de drukpers rolt, werken we met ons team nog volop af.  Dat is het allerlaatste nummer van de hand van ere-stadsarchivaris Jan Goris (80).'

Lid worden van Herentaldum : een must voor iedere rechtgeaarde Hertalsenaar

Leden van de ‘Herentaldum’ betalen €20 jaargeld.  Je ontvangt dan de boeiende 3-maandelijkse tijdschriften van Herentaldum inclusief een gratis jaarboek (of deze speciale uitgave).  Voor niet-leden kost het boek €20  Vanaf 10 januari te koop bij de dienst toerisme op de Grote Markrt bij boekhandel Bert Van Sande, Fraikinstraat Herentals.

Een lidmaatschap van Herentaldum blijft ook een fijn kerstcado voor je vrienden Herentalsenaren die verhuisd zijn of in het buitenland wonen.  www.herentaldum.be

Foto's & vid Johan Temmerman/NNieuws.

Herentaldum

Herentaldum

URL

Peerdsbosstraat 1, Herentals, België

Herentaldum

Deel dit artikel