U bent hier

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt podiumtalent

Geel | Kempen regio | Mol
29.11.2018 - 10.54u
Door: Mark Jaspers

Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy? Dan ben jij het podiumtalent dat Gluren bij de Buren zoekt! Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeenten Arendonk, Dessel, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer.

Het huiskamerfestival vindt plaats van vrijdag 24 mei tot zondag 2 juni 2019. De artiesten zorgen voor de performance, de gemeenten zorgen voor een fijne huiskamer. Na het optreden kan je rondgaan met de 'klak'. Is je band, koor of groep te groot voor een gewone huiskamer, neem dan contact op, want er is zeker een geschikte locatie te vinden.

Zin om mee te doen? Je vindt de nodige informatie op www.geel.be/glurenbijdeburen of surf naar de Facebookpagina 'Gluren bij de Buren Huiskamerfestival'. Daar vind je een link naar het inschrijvingsformulier. Of schrijf je meteen in via het formulier https://goo.gl/forms/Uybvvg75iSpO7P0h2. Inschrijven kan nog tot en met 16 december. Midden februari ontvangen de artiesten meer info over hun huiskamer.

Ben je zelf geen podiumtalent, maar wil je wel graag iemand ontvangen in je huiskamer? Neem dan contact op met de cultuurdienst van een deelnemende gemeente, zij houden je op de hoogte van het inschrijvingsmoment voor huiskamers.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto