Op vrijdagnamiddag 2 mei huldigt de gemeente Westerlo de kampioenen van KVC Westerlo. Alle Westerlonaren zijn uitgenodigd om mee te komen vieren. KVC Westerlo werd afgelopen zondag kampioen in de Belgacom League na een ongemeen spannende laatste wedstrijd van het seizoen tegen Eupen. Na 2 jaar tweede klasse stijgen de Kemphanen terug naar de hoogste afdeling.

Huifkarren en dj's

De huldiging van de kampioenenploeg start om 13.30 uur aan het Kuipje. In stoet trekken de spelers en staff met huifkarren naar het gemeentehuis in de Boerenkrijglaan. Daar vindt voor het gemeentehuis vanaf 14 uur de officiële huldiging van de kampioenen plaats. Tot 15.45 uur maken ze er een gezellig feestje van met drank, muziek, interviews en ontvangst van onze helden op de trappen van het gemeentehuis.

Supporters en sympathisanten zijn uitgenodigd om mee het glas te heffen voor het gemeentehuis. Om 15.45 uur zet de hele stoet zich weer in beweging naar het stadion van KVC Westerlo. Daar kan je nog heel de avond genieten van een optreden van Farce Fatale en een geweldig kampioenenfeest met DJ’s die opnieuw voor de nodige sfeer en ambiance zullen zorgen.  Foto's Leo Brouwers / Nnieuws.