Al twintig jaar lang is woordengoochelaar Vitalski non-stop op toer in de grootste schouwburgen van Nederland, Zuid-Afrika en Vlaanderen. Een waterval van schatergelach weerklinkt overal waar hij komt. Ook nu weer, in zijn nieuwste voorstelling, getiteld: Vitalski goes classic op vrijdag 15 november 2013 om 20.00 uur in gemeenschapscentrum De Volle Vaart(Vaartkom 6) in Grobbendonk.
 
Nu Vitalski een relatie achter de rug heeft met een masochiste, die wou dat hij met haar op een zweep sloeg in plaats van andersom, probeert onze held zijn leven weer op het goede spoor te krijgen. Zijn broodrooster ontploft en hij doet per ongeluk uierzalf in zijn koffie, maar verder lijkt alles oké met hem.
 
Behalve spiksplinternieuw materiaal, biedt deze voorstelling ook een weldadige greep uit het allerbeste van zijn onemanshows tussen 2001 en 2011. Naadloos aan elkaar gemitrailleerd tot één roetsjbaan-van-heb-ik-jou-daar. Tweemaal veertig minuten lachen, je komt niet meer bij. Maar altijd met een gratis en eerlijk vleugje verdriet erbovenop!
 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de cultuurdienst, tel. 014 50 78 97,hilde.van.schil@grobbendonk.be,  aan € 7 per stuk.
 
Een organisatie van de cultuurraad i.s.m. de cultuurdienst.