U bent hier

Hup met de geit: Sint-Jozefhoeve Balen scoort opnieuw

Kempen regio | Neteland
29.06.2020 - 15.19u
Door: Lex Verellen

Naast de gesmaakte teambuildings voor verenigingen en bedrijven, de boerderijsensaties voor scholen en kinderen en een gloednieuwe gezinswandeling, pakt de boerderij van Luc en Marina Nouwen uit met een nostalgisch hoogstandje.

Ze parkeert op haar oprit vijf zorgvuldig gerestaureerde 'geitjes'. Vijf 2-PK'tjes die verrassen in kleur en uitvoering. Michel Fugain, een baguette, de boursin en de vin zijn niet ver weg.

Bedrijven, vriendengroepen, gezinnen of families kunnen met deze charmant-nostalgische rakkers een halve of een ganse dag 'en route'. Een route die men zelf uitstippelt of een uitgekiende route dat de Sint-Jozefhoeve graag presenteert op GPS, in een roadbook of met een bezienswaardighedenmap.

De Deux Chevaux's bieden comfortabel plaats voor vier personen en een picknickmand. Die kan je zelf van thuis meebrengen of je kan je laten verrassen door eentje van de Sint-Jozefhoeve.

Bij mooi weer gooi je het dak open en je flaneert cabrio langs groene wegen, door dorpen en langs bijzondere plekken. Bovenop passeer je enkele recreatie- en verblijfparken. Hier kan je efkes halt houden om wat leuke activiteiten mee te pikken.

Na de trip zin om wat na te kaarten aan een smakelijke tafel? Geen probleem. Maaltijden kunnen onder verschillende vormen.

Het prijskaartje? Als je weet dat de huur van het autootje, een BA standaardverzekering, het gebruik van GPS, de route- en bezienswaardigheidsmap, pechverhelping binnen de Benelux in de prijs zijn inbegrepen.

Bij de boerderij is er een ruime parking en Luc en Marina helpen je graag op weg met een praktische uitleg of een instructievideo.

Meer info en reserveren via www.hupmetdegeit.be en info@sintjozefhoeve.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto