Bar d'Office (coworkinglocaties), Brensj (mobiele eco-units) en Housepooling (thuiswerken met collega's) introduceren geïntegreerde oplossing voor plaatsonafhankelijk werken.

Veel zaakvoerders en HR-managers stomen hun bedrijf klaar voor het post-coronatijdperk. Hoog op de agenda: efficiënte werkplekoplossingen voor hun medewerkers. Dankzij Hybride Werken bepalen ze zelf hoe ze thuiswerk, coworking en het 'traditionele' kantoorwerk optimaal kunnen combineren.

Dat we na corona niet meer elke dag opnieuw naar een centrale werkplek zullen pendelen of continu van thuis uit zullen werken, is ondertussen duidelijk.

Het wordt een 'en/en-verhaal' mét flexibele werkplekken: in een coworkingruimte, een knus tuinkantoor, bij collega's thuis,... Dankzij Hybride Werken combineer je die opties tot een slim werkplekbeleid.

Totaalpakket

Hybride Werken is een initiatief van Bar d'Office (coworkinglocaties), Brensj (mobiele eco-units) en Housepooling (thuiswerken met collega's).

Ze hebben elk hun expertise op het vlak van telewerken, maar geloven sterk in een totaalpakket van werkplekoplossingen dat meer bedrijven kan en zal aanspreken, met oog voor het welzijn van de medewerkers.

"Steeds meer werknemers vinden hun weg naar onze coworkinglocaties", vertelt Hans Abbeloos, zaakvoerder van Bar d'Office. "Mensen zoeken naar manieren om hun werk-privébalans beter te bewaken en zijn het ook beu om alleen van thuis uit te werken. Maar deze groep wil ook niet meer dagelijks urenlang pendelen naar het hoofdkantoor."

Quote "Mensen zijn het ook beu om alleen van thuis uit te werken" Hans Abbeloos, zaakvoerder Bar d'Office

Duurzamer telewerk

Met dit partnership bieden de drie partijen een antwoord op het decentralisatie-vraagstuk van bedrijven die telewerk willen verduurzamen in de toekomst. "We werken samen naar een oplossing op maat van de organisatie.

Zo kan elk bedrijf zijn eigen werkplekoplossing samenstellen, waarin wij een adviserende rol hebben en tegelijk de infrastructuur kunnen aanbieden", licht Lorenz Cleymans, oprichter van Housepooling, toe.

Bij Hybride Werken kunnen je medewerkers coworken in een Bar d'Office-locatie, een volwaardig thuiskantoor installeren via Brensj en/of thuisplekken faciliteren waar collega's kunnen samenwerken met Housepooling.

Quote "Medewerkers kunnen coworken in een Bar d'Office-locatie, een volwaardig thuiskantoor installeren via Brensj en/of thuisplekken faciliteren waar collega's kunnen samenwerken met Housepooling" Lorenz Cleymans, oprichter Housepooling

Mix van het oude en het nieuwe normaal

"Minder verplaatsingen, minder kosten op het hoofdkantoor, een professionele werkomgeving vlakbij de woonplekken van de medewerkers en het aanspreken van talent in regio's waar je anders niet rekruteert vanwege de afstand.

Dat is waarom bedrijven voor geïntegreerde werkoplossingen kiezen", weet Leen Beke, Business Unit Manager van Brensj. "Laat 2021 een goede mix worden van het oude en het nieuwe normaal, waar alle kansen die telewerken met zich brengt, verzilverd worden."

Quote "We moeten in 2021 alle kansen op telewerken verzilveren" Leen Beke, Business Unit Manager Brensj

Neem contact op met Hybride Werken om jouw werkplekoplossing samen te stellen.