U bent hier

HYC Era Renomar richting eindzege in BeNe-League - D-Day vandaag - LIVE stream

Herentals | Internationaal | Nationaal
27.03.2019 - 22.54u
Door: Herman Gezelle

De 3e wedstrijd in de finale van de play offs van de BeNe-league won de sterk aangemoedigde HYC-squad in het Friese Heerenveen met 4-8 (2-4, 1-1, 1-3). HYC neemt hierdoor een 2-1 voorsprong in de Best of Five-serie en kunnen zaterdag in de eigen Keizerstede kampioen worden.

De start van het 3e treffen was van Flyers-zijde belabberd te noemen. Binnen 7 minuten stond Herentals al op een comfortabele 0-3 voorsprong.

Door onder meer twee goals van Jasper Nordemann was het halverwege de partij weer 4-3, maar daarna maakte HYC via Vincent Morgan (2x) 6-3 en speelden het duel verder - zoals vaak - professioneel uit.

D-DAY HYC : zaterdagavond 30/3 om 21u volgt het 4e duel in de ijstempel van Herentals.

Wint Flyers dan toch, dan wordt de finale zondagavond in Thialf Heerenveen definitief beslist. Spannend toch? Live stream productie Kurt Vermylen / foto's Kurt Tops/ Peter Verstraeten / Nnieuws.  Straks meer.

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto