HYC Fintro nam een 2-0 voorsprong via Ben Vercammen en Vincent Morgan. In de 2e periode viel een sidderend doelpuntenfestijn te bewonderen. De 450 toeschouwers zagen maar liefst 7 doelpunten.

 

HYC liep eerst uit naar 3-1 via Crowell. Daarna bracht Teunissen in een tijdsbestek van 11" Eindhoven met twee goals op 3-3.

Matt Crowell bleek de grote plaaggeest van de Eindhovense goallie Korhoren te zijn. Crowell scoorde nog 2x en bracht de stand op 5-3. Opnieuw toonde Eindhoven veerkracht en via  Limnell en Hendriks kwam de ploeg weer op gelijke hoogte met HYC.

Na 4" in de 3e periode was het weer Crowell die Eindhoven pijn deed. Met zijn 4e treffer van de avond greep de HYC-thuisformatie opnieuw een voorsprong. 9' voor het einde kwam Eindhoven voor de derde keer op gelijke hoogte. Hendriks zorgde voor de 6-6 met zijn 2e goal van de avond.

Ondanks de verschillende comebacks van de bezoekers, bleven de punten in Herentals.

20" na de goal van Hendriks, scoorde Vincent Morgan de winnende goal.

Dankzij deze overwinning rukt HYC op richting Eindhoven in het klassement. Met 7 punten staat Herentals nog maar 2 punten achter de tegenstander van zaterdagavond.

HYC gaat vanavond op bezoek bij Eaters Geleen.

Foto's K. Tops HYC / info RB / Nnieuws.