Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

IANDO 'In- and Outdoor living' opent gloednieuwe toonzaal in Grobbendonk

Iando

IANDO opent dit weekend een gloednieuwe toonzaal op de Herentalse Steenweg 89 in  Grobbendonk (vroegere locatie Garage Vansumere) - je bent welkom op het feestelijk openingsweekend op 22-23-24 september.
 

"IANDO, wat staat voor In- and Outdoor living, kon je sinds de oprichting in 2018 terugvinden in de Zandstraat 13 Herentals", zegt Filip Van Dyck.  "Voor alle zonwering en raamdecoratie kan je bij hen terecht.

Annelies en Bert zoeken met hun vakkennis en enthousiasme graag mee naar de ideale oplossing voor uw raam. Samen met de klant bespreken ze hun “Schaduw op maat”. Vanaf september  kunnen ze je nog beter van dienst zijn, met een ruime toonzaal waar je het assortiment kan ontdekken en je grondig laten informeren. Bovendien is ook de betere parkeergelegenheid een extra troef.

IANDO, uw Harolspecialist waar de groene gedachte leeft in de BEN-industriehal. Met 240 kW aan zonnepanelen en DC/AC laadpalen tot 200 kWh, voor iedereen toegankelijk, is dit gebouw klaar voor de toekomst."

Ook de buren van IANDO stellen tijdens dit openingsweekend graag hun deuren open. Kom gerust een kijkje nemen bij Carrosserie Kris (De carrosserie voor jong en oud) en J&W Wines (Passie voor Italiaanse wijnen).

Ben je nog op zoek naar een ruim magazijn of kantoor?  www.dijkenduin.be, www.iando.be

Herentalse Steenweg 89, Grobbendonk, België

Iando

Deel dit artikel