Jan De Wilde concerteert op zaterdag 6 januari in cc 't Schaliken Herentals.  Jan is een kleinkunsticoon. Hij werd het na zijn eerste tv-optreden in 1965 en hij is het ook nog in 2018. Meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis in één leven.

Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status, dankzij liedjes die tot ons cultureel erfgoed behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Eerste sneeuw, Fanfare van honger en dorst ...

In het seizoen 2015-2016 trok hij voor het eerst sinds jaren weer op tournee. Langs de grote cc's en schouwburgen.

De theatertour Dag meneer De Wilde overtrof alle verwachtingen en was (zo goed als) volledig uitverkocht. Er kwam een biografie en een cd-box met nieuw werk. In 2017-2018 breit Jan De Wilde een vervolg aan de mooie reeks.

Voor Dag meneer De Wilde pakt Jan groots uit. Hij doet het samen met zijn vrienden, een bende talentvolle muzikanten met een heel lange staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

Cultuurcentrum 't Schaliken Herentals - VVK tickets: €20 via www.schaliken.be/programma/dag-meneer-de-wilde-te-gast
Kassa tickets: € 25 (indien niet uitverkocht).

5 vrijkaarten : jouw kerstcado

NNieuws geeft 5 vrijkaarten weg - mail als de kerstbliksem je naam en je gemeente woonplaats naar redactie@nnieuws.be - je ticket ligt klaar aan de kassa op jou naam met code 'NNieuws' - veel fun! Je krijgt een mail als je gewonnen hebt.

Organisatie : Hoppin' Around VZW Vorselaar team : Koen, Dirk, Robin, Joris, Sam, Merijn, Wim en Geremy.  Op de foto Dirk en Koen in promo-action /  NNieuws.