Net als bij de vorige verkiezingen trekken CD&V en N-VA in Berlaar samen naar de kiezer. Ze doen dat onder de slogan 'Iedereen Berlaart'.



CD&V / N-VA Berlaar maakt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2012 bekend.

CD&V / N-VA trekken in Berlaar opnieuw samen naar de kiezer!
De kandidatenlijst van CD&V/ N-VA bestaat uit een gezonde mix van kandidaten met heel wat lokale politieke ervaring, met nieuwe en met vernieuwende kandidaten. Frisse en gedurfde ideeën komen samen met de ervaring en met de realisaties van onze uittredende mandatarissen. Samen hebben ze vorm gegeven aan een toekomstvisie ‘Berlaar 2020’ die we zullen voorleggen aan de inwoners van Berlaar. ‘Berlaar 2020’ wordt een ambitieus werkwoord waarvoor we ons de komende jaren willen inzetten!
Met burgemeester en provincieraadslid Walter Horemans als lijsttrekker werd Berlaar op de kaart van Europa gezet en werden heel wat extra subsidies voor Berlaar bekomen.
Op de 2e tot en met 5e plaats staan onze uittredende schepenen, respectievelijk Ingeborg Van Hoof, Jan Hendrickx, Eddy Verstappen en Stefaan Lambrechts.
Op de 6e, 7e, 18e en 19e plaats staan de gemeenteraadsleden Willy Beullens, Nadine Boeckaerts, Brigitte de Biolley en Lydia Vercammen.
Op de 9e, 10e en 20e plaats staan de OCMW raadsleden Pegie Pauwels, Rita Deckers en Silvain Vertommen.
Op onze lijst is er ook plaats voor nieuwe ideeën dankzij kandidaten met weinig of geen politieke ervaring, maar allen met een sterk engagement voor Berlaar en met heel wat ervaring uit het beroeps - en verenigingsleven. Deze kandidaten zijn Artur Issaev Chris Triau, Eliane Vingerhoets, Maria Vervloet, Geert Fierens, Ken Voet, Dirk Van Hoof, Suzy Put en Christophe De Backere.
Bij de kandidaten zijn een aantal zeer sterke jonge kandidaten die we graag apart vermelden met Artur Issaev, Ken Voet en Christophe De Backere op plaatsen 8, 15 en als lijstduwer op plaats 21.
Als voorzitters van CD&V en N-VA zijn we trots op onze kandidaten en zijn we overtuigd van hun inzet en engagement voor Berlaar. Samen met alle Berlaarnaren kunnen we van Berlaar iets moois maken waar het goed is om te werken, te wonen en te leven!

CD&V / N-VA : IEDEREEN BERLAART




De kandidaten van CD&V / N-VA voor de gemeenteraadsverkiezingen 2012


Guy Staes, voorzitter CD&V Berlaar
Staf Geysemans, voorzitter N-VA Berlaar