Websponsoractievan  T WERK werkt

Vandaag sloot TWERK zijn originele webshop iedereensinterklaas.be af. Via die website konden bedrijven én particulieren de Sint helpen om een pakje lekkers te bezorgen aan kinderen die normaal Sinterklaas zouden missen. Maar liefst 1080 pakjes werden er zo gegeven, op minder dan 3 weken tijd.

"Dat we zoveel kinderen gelukkig kunnen maken, is te danken aan heel veel kleine en grote schenkingen. Zowel bedrijven - die soms 100 of 200 pakjes tegelijk schonken - als particulieren droegen hun steentje bij," weet TWERK-coördinator Bart Michiels. "Op dinsdag 28 november stond de teller op 1040. We hebben zelf besloten om vanuit TWERK nog 40 pakjes bij te maken als een eigen gift van al onze medewerkers. De pakjes gaan we nu verdelen via De Loodsen in Antwerpen-stad en via SPAAK voor de Kempen. Zij zullen ervoor zorgen dat ze terechtkomen bij kinderen die het kunnen gebruiken.

Op de site www.iedereensinterklaas.be zal je overigens op en na 6 december kunnen bekijken waar alles terechtkwam."

Op dit ogenblik is het razend druk op TWERK. Behalve voor deze pakjes gaat TWERK immers ook aan de slag voor maar liefst 483 bedrijven, scholen en andere organisaties. De sociale werkplaats mag zich dus terecht hofleverancier van de Sint noemen. Het succes is zelfs zo groot dat ze tot 5 december Sintchocola, -speculaas en –marsepein blijven bijmaken en verpakken.

Misschien is er nog net wat over, en daarom houdt TWERK een heuse stockverkoop. Op de markten in Herentals op vrijdag 1 en zondag 3 december kan je een TWERK-standje vinden met het laatste lekkers. Of er nog veel chocola zal zijn, is maar de vraag. Maar er zal zeker nog wat speculaas en marsepein te verkrijgen zijn, aan speciale outlet-prijzen.