U bent hier

”Ik zie, ik zie wat jij niet ziet” tijdens de zomer in Hidrodoe

Herentals
09.08.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Onze hersenen proberen overal structuur in te brengen en zo ga je vanzelf dingen herkennen. Wat zie jij bijvoorbeeld in de wolken? En in de weerspiegeling van het water? Dit fenomeen heet PAREIDOLIE. Nog tot eind augustus kan je het ontdekken in Hidrodoe.

Tentoonstelling
In een unieke tentoonstelling kan je kennismaken met de betoverende waterfoto’s van kunstfotograaf Rudy Van Kersebeeck: 25 foto’s die je doen dromen, die je verbazen, die je doen genieten.  Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet! Bovendien maak je kans om zelf een uniek stuk uit deze tentoonstelling te winnen!    (foto bijgevoegd)
 
Workshop
Tijdens een workshop kan je bovendien je eigen Rorschachtest maken. Doe mee en ontdek meer over je eigen karakter. Met waterverf creëer je unieke vlekken.  Wat je dan in die vlekken ziet, zegt iets over wie je bent! Een ludieke versie van de gekende test die gegarandeerd zal zorgen voor de nodige hilariteit.
Deelname is inbegrepen in de toegangsprijs van Hidrodoe.
 
Goed of slecht weer?! In Hidrodoe kan je altijd terecht.
 
Hidrodoe biedt uiteraard nog veel meer.
 
Is het weer niet zo schitterend? Geen probleem, in onze indoor Waterwereld, de grote doe-ruimte van Hidrodoe, kan je water ontdekken in al zijn aspecten. Ontdek de wondere wereld van water, bereken je watervoetafdruk, leer meer over de geschiedenis van water, lanceer zelf een waterstofraket, voel water in al zijn toestanden in de aggregatietunnel, laat een duikboot zinken of maak zelf de grootste indoordraaikolk van Europa.
Wil je weten hoe drinkwater gemaakt wordt? Ontdek het dan in de Watermaker. Spring ook eens binnen in onze bioscoopzaal. Je vindt hier de 4D-film Teruggespoeld waarin je als een waterdruppel meegezogen wordt in het productieproces van kraantjeswater. Beleef de strijd tussen goed en kwaad achter je keukenkraan met (bijna) al je zintuigen.
 
Bij mooi weer is de Blauwe Watertuin dan weer een ideale plek voor de start van je verkenning.  Zoek hier verkoeling onder de waterparaplu of spring heel hard op de fonteinen! Plezier gegarandeerd. En uiteraard kan je ook genieten van onze waterwandelingen in de bosrijke omgeving rond Hidrodoe. Meer info aan de balie!
 
Hidrodoe is elke dag van de zomervakantie geopend van 9u30 tot 17u00, uitgezonderd woensdag en zaterdag. 
 
Meer info op www.hidrodoe.be, telefonisch via 014-44.26.44 of info@hidrodoe.be.
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto