U bent hier

Imagine Dragons volgende zomer op Rock Werchter - vanaf december tickets duurder

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen
01.11.2021 - 14.46u
Door: Herman Gezelle

Imagine Dragons komt volgende zomer naar Rock Werchter. De Amerikaanse rockband kondigt vandaag hun Mercury Tour aan. Die brengt hen volgende zomer naar Europese stadions en festivals. Op zaterdag 2 juli komen ze naar Werchter.

Imagine Dragons is één van de grootsten van hun generatie. Hits zoals ‘Radioactive’, Believer’ en ‘Thunder’ brachten het viertal in sneltempo naar de absolute top. Eerder werden Twenty One Pilots en Faith No More reeds aangekondigd voor de derde festivaldag van Rock Werchter 2022.

Na twee uitgestelde edities vindt Rock Werchter volgend jaar van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022 plaats.

Zijn er al zeker bij: Pearl Jam op donderdag 30 juni, Metallica op vrijdag 1 juli, Faith No More, Twenty One Pilots en Imagine Dragons op zaterdag 2 juli en Red Hot Chili Peppers op zondag 3 juli. De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn uitverkocht.

Combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen zijn nog te koop via https://www.rockwerchter.be/nl/tickets-1

Nu kost een Rock Werchter dagticket nog 110 euro en een vierdagenkaart 243 euro. Rock Werchter kondigt echter een prijsstijging aan. Het festival geeft aan dat ze worden geconfronteerd met sterk stijgende kosten. Hierdoor is het festival genoodzaakt de prijzen vanaf 1 december te verhogen tot 266 euro voor een combi-ticket en 125 euro voor een dagticket.

Rock Werchter organisator Herman Schueremans zegt: “We willen de mensen die hun tickets hebben overgeboekt of de voorbije maanden en weken reeds een ticket hebben gekocht, danken voor het vertrouwen in Rock Werchter.

Het leven is de voorbije maanden duurder geworden, en dat is in de festivalwereld niet anders. De kosten voor crew, infrastructuur, energie en veiligheid stijgen snel. Een populaire maatregel is deze prijsstijging niet, wel een noodzakelijke.

Rock Werchter is één van de topfestivals in de wereld. Ook in de toekomst willen we steeds met de beste line-up uitpakken, muziekfans een geweldig festival bezorgen.

Bewust voorzien we een overgangsperiode van enkele weken. Pas vanaf 1 december zullen de nieuwe prijzen gelden.”  Beelden RW.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto