U bent hier

Imec lanceert digitaal magazine

Vlaanderen
14.01.2014 - 15.46u
Door: Herman Gezelle

Imec wordt 30 jaar. En dat vieren ze onder andere met de lancering van een gloednieuw imecmagazine. Het magazine zal maandelijks verschijnen in het Nederlands en het Engels. Het wordt een combinatie van technische artikels, high-level artikels, viewpoints van imecers en partnerbedrijven, fotoverhalen en nog veel meer. Op deze manier wil imec geïnteresseerden wereldwijd informeren over hun verschillende onderzoeksdomeinen.  Er werken ook wetenschappers uit de Kempen en Neteland bij imec Leuven.

Imec magazine is de opvolger van het (Nederlandstalige) InterConnect-magazine en de (Engelstalige)  e-newsletter. Het eerste nummer geeft een overzicht van de verwezenlijkingen van 2013 en vervangt op die manier het jaarverslag.

Het magazine is beschikbaar voor tablet en smartphone (als een app voor iOS en Android), en via de website www.imec.be/imecmagazine. Het magazine werd gerealiseerd in samenwerking met het Leuvense bedrijf Twipe Mobile.

Veel leesplezier! 

Het imec-redactieteam : Els Parton, Mieke Van Bavel, Jan Provoost; directeur externe communicatie  Katrien Marent - contact via imecmagazine@imec.beFoto's copyright imec.

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto