Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inbrakenplaag in Neteland : 12 inbraken op korte tijd - waarschuwing politie

Politie Neteland
Afgelopen dagen zijn er in politiezone Neteland 12 inbraken gepleegd : 6 in huizen, 6 in auto's. De dieven gingen vooral aan de haal met kostbare juwelen, cash geld, en handtassen met bankkaarten.
 
'De inbrekers sloegen toe in 3 woningen in Herentals : in de Nederrij, Belgiëlaan en Streepstraat Morkhoven', zegt Dirk Van Peer, wnd. korpschef politie Neteland.  'Ook op Weeën Olen, in de Nachtegalendreef Grobbendonk en Sassenhout Vorselaar werd ingebroken in 3 woningen.
 
De inbraken gebeurden allemaal overdag of in de vooravond.

Daarnaast werd er de voorbije dagen ook ingebroken in 6 wagens : in Bouwel Kroonspaadje en aan De Dellekens, in Morkhoven  Rode Leeuwstraat, Sint-Niklaasstraat en in de Tarwestraat. Er werden vooral handtassen en een gsm gestolen. Uit een BMW verdween ook een pc-console.

Bij verdachte situaties kunnen mensen ook gebruikmaken van de BIN buurtinformatienetwerken. Als je de politie contacteert bij een verdachte situatie, kunnen wij het netwerk meteen activeren.'

Politie Neteland waarschuwt om extra voorzichtig te zijn. Ramen en deuren te sluiten als je niet thuis bent en niets zichtbaar achter te laten in je geparkeerde auto - politie Neteland 014-244200.

Weeën, Olen, België

Politie Neteland

Deel dit artikel