Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inbrekers actief in Kasterlee - oproep politie

In Kasterlee waren er afgelopen dagen inbrekers op pad. In de late maandagnamiddag en de -avond sloegen ze hun slag in vier woningen aan de Heidestraat, de Olmenlaan, de Vinkendreef en de Bekenbaan.
 
De Politie Regio Turnhout vraagt dat iedereen die zaterdag tussen 16.00 uur en 01.00 uur of in de dagen voordien iets verdachts heeft gezien in de buurt, dit meldt aan de politie. Dat kan via opsporingen@politieregioturnhout.be of telefonisch bij de politiepost in Kasterlee op het nummer 014 85 11 01 (enkel op weekdagen).
 
De Politie Regio Turnhout roept ook nog eens op om elke verdachte situatie, los van deze inbraken in Kasterlee, altijd meteen te melden aan de politie via het nummer 101 of rechtstreeks aan de Politie Regio Turnhout op het nummer 0800 25 101 (optie 1). Bij een melding van verdacht gedrag doe je er goed aan om de politie zoveel mogelijk gegevens te bezorgen over de verdachte persoon (persoonsbeschrijving, vluchtrichting, ...) of het verdachte voertuig (nummerplaat, merk, kleur, vluchtrichting, ...) waarvoor je belt. Dat vergemakkelijkt het opsporingswerk voor de politieploeg die ter plaatse komt.
 
Ben je zelf nog op zoek naar tips die je kunnen helpen bij het beveiligen van je woning of het voorkomen van een woninginbraak door het aannemen van enkele goede leefgewoonten? Kijk op:

Vinkendreef , Kasterlee, België

Deel dit artikel