Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inclusief bedrijf Kaliber zoekt handige handen

Kaliber

Kaliber Maatwerk legde de afgelopen jaren een mooi groeitraject af. Met een gloednieuwe bedrijfsvideo willen ze hun inclusieve, professionele werkvloer in de schijnwerpers plaatsen.

Met de recente uitbreiding van hun logistieke diensten en nieuwe klanten aan boord, is er bovendien ruimte voor heel wat nieuw, straf talent in hun Herentalse team.

Gloednieuwe bedrijfsvideo ‘Mensen van Kaliber’

In het kader van de reclamecampagne die hun trouwe werknemers in de kijker zet, creëerde Kaliber in samenwerking met Think Tomorrow een knappe bedrijfscommercial. Denk je na over een carrièreswitch? Maatwerkers, sociale coaches, technische managers en administratieve medewerkers, ze zijn allemaal van harte welkom.

Zoektocht naar 36 extra werkkrachten geopend

Kaliber is met 280 collega’s één van de grootste werkgevers in Herentals. Dat het er goed werken is, spat ervan af in de nieuwe bedrijfsvideo. "Wij geloven dat onze medewerkers de kern van ons succes vormen," vertelt Wim Dewindt, Algemeen Directeur van Kaliber. "De video is een eerbetoon aan hun onvermoeibare inzet en positieve energie."

“Met ‘Mensen van Kaliber’ geven we het podium aan onze trouwe werkkrachten die elke dag met een glimlach op de werkvloer staan. We willen ons bedrijf positioneren als een sterke werkgever en zo'n 36 extra collega’s aantrekken.”

Open werksfeer en de kans om jezelf te zijn

Naast een open werksfeer en een vlotte bereikbaarheid, krijg je bij Kaliber ook de kans om jezelf te ontplooien. En dat heeft zo zijn redenen. “Kaliber is een bedrijf zoals een ander, toch werken we ook met speciale talenten. Wij geven mensen die elders geen kansen krijgen wél het vertrouwen”, klinkt het.

 

Onze missie

“Bij ons werken ook personen met een complexe sociale achtergrond, mensen die een aangepaste werkstructuur nodig hebben of mensen met een beperking. Mits de juiste begeleiding en de juiste job voor die persoon, presteren deze mensen even goed en vaak zelfs beter dan de gemiddelde arbeidskracht”, aldus Dewindt.

Met de professionele en toch familiale aanpak die het bedrijf hanteert, wil Kaliber waarde creëren voor zowel klanten en medewerkers als de bredere regio Herentals.

 

Stel jij jezelf graag kandidaat voor een mooie job die ertoe doet? Solliciteer eenvoudig via de campagnewebsite www.mensenvankaliber.be.

Kaliber

Deel dit artikel