Op 23 februari reiken de Cultuurraad en het gemeentebestuur de Molse Cultuurprijs 2018 uit. Nieuw dit jaar is dat er geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen activiteiten, personen of verenigingen. Zowel activiteiten die in onze gemeente plaatsvonden als personen of groepen die op cultureel vlak iets bijzonders presteerden tussen 1 januari en 31 december 2017, komen in aanmerking. Dien jouw kandidatu(u)r(en) in voor 15 januari 2018 via www.gemeentemol.be > E-Loket > Molse Cultuurprijs, indienen kandidaturen.

De Molse Cultuurprijs kan zowel gaan naar activiteiten die in onze gemeente plaatsvonden, als naar artiesten of organisatoren, individueel of in groep, die afkomstig zijn uit onze gemeente, hier wonen of actief zijn in het culturele leven.

De prijs richt zich tot activiteiten en prestaties op vlak van (amateur)kunsten, erfgoed, toerisme of het socio-culturele en gemeenschapsvormende, die bijzonder waren omwille van de inzet, creativiteit, uitstraling, samenwerking, originaliteit, publieksbereik,...

Kandidatuur indienen

Waarom verdient jouw favoriet deze prijs? Dien jouw kandidatu(u)r(en) in! Online formulieren zijn welkom tot 15 januari 2018 via www.gemeentemol.be > E-loket > Molse Cultuurprijs, indienen kandidaturen. Of vul uiterlijk op 13 januari een papieren formulier in aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, de informatie- en onthaalbalie in 't Getouw of de bibliotheek. Schrijf er zeker bij waarom deze activiteit, persoon of groep volgens jou de prijs verdient. Daarna nomineert de jury uit de ingezonden kandidaturen een aantal activiteiten, personen en groepen waarvoor iedereen kan stemmen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de Molse Cultuurprijs 2018 vindt plaats op vrijdag 23 februari in Zaal 't Getouw. Het publiek kan die avond nog voor een deel van de punten een stem uitbrengen.

Meer info: Cultuurcentrum 't Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be