• Met Belgerinkel naar de Winkel• Gemeente Grobbendonk werft aan• Zomer vol plezier• Lente- en bloemenmarkt

Met Belgerinkel naar de Winkel
Van 7 mei tot 11 juni sporen we je aan om boodschappen met de fiets te doen. Het is goed voor het milieu, je gezondheid en je portemonnee. Je inspanningen worden beloond met prachtige tombolaprijzen en een leuke picknickponcho waarvoor je kan sparen. Deelnemende handelaars herken je aan de affiche of kijk op www.belgerinkel.be/grobbendonk.

Gemeente Grobbendonk werft aan
Gemeente Grobbendonk is op zoek naar een deeltijds schoonmaakster/schoonmaker. Je gaat voornamelijk aan de slag in de basisschool in Grobbendonk. Iets voor jou? Solliciteer dan voor 13 mei. Klik hier voor alle informatie over de functie. Verder zoekt het gemeentebestuur arbeiders voor de groendienst die willen werken onder het PWA-statuut. Hiervoor neem je best contact op het PWA Grobbendonk, tel. 014 51 85 02.

Zomer vol plezier
De zomer komt stilaan in zicht. Maar wat ga je tijdens de schoolvakantie doen? Wil je er af en toe eens op uit met andere leeftijdsgenoten? Dan kan je terecht bij de jeugd- en sportdienst! Sportieve, ontspannende, verrassende, rustige of leerrijke uitstapjes zitten allemaal in het aanbod. Het enige wat jij moet doen is kiezen ...

Lente- en bloemenmarkt
Op zondag 8 mei is het Astridplein het decor voor de lente- en bloemenmarkt. Je vindt er marktkramers met bloemen en planten, maar ook de traditionele marktproducten zoals kleding, etenswaren, enz. Kom de marktsfeer opsnuiven tussen 9 en 17 uur. Gezelligheid verzekerd!