Uw favoriete groene plekje in Vorselaar

Groen is belangrijk voor het welbevinden van de mens. Niet alleen buiten, maar ook binnen. Om dit aan te tonen wenst de gemeente i.s.m. de Milieuraad Vorselaar ook de ceremoniële ruimte van het Gemeentehuis te vergroenen.

 

We richten een oproep aan alle inwoners: stuur een mooie foto door van uw favoriete groene plekje in Vorselaar. Wie weet fleurt binnenkort uw foto de inkomhal van het gemeentehuis op.

 

> Info: info@vorselaar.be, 014 50 71 26

 

Textielophaling door Kringwinkel Zuiderkempen

Dankzij uw herbruikbaar textiel creëert Kringwinkel Zuiderkempen honderden jobs in eigen streek. U redt bovendien miljoenen kilogram herbruikbare goederen van de afvalberg. Dat is erg goed voor het milieu. Wie leuke en kwaliteitsvolle tweedehandskleding en –textiel op de kop wil tikken, kan terecht 1 van de 6 gezellige winkels van Kringwinkel Zuiderkempen.

Tweemaal per jaar krijgt u een oranje textielzak van de Kringwinkel in uw brievenbus. U kan hierin bruikbaar textiel (kleding, huishoudtextiel en schoenen) steken en dit jaar nog op maandag 10 juni, maandag 9 september of maandag 9 december aan uw deur zetten.

www.dekringwinkelzuiderkempen.be, 015 23 73 93   

 

OKRA bezoekt Vorselaarse rusthuisbewoners

Okra Vorselaar (een afvaardiging) gaat alle Vorselaarse rusthuisbewoners persoonlijk bezoeken en hen een geschenkje aanbieden, ook al vertoeven ze buiten de Vorselaarse grenzen, in de week van 22 t.e.m. 27 april 2013.

 

Zo hebben deze mensen allen nog eens contact en een goed gesprek. Ook niet-Okra rusthuisbewoners krijgen een bezoekje. Op deze manier kunnen we ‘zon en vriendschap’ bij de rusthuisbewoners brengen.

 

> Okra Vorselaar, pierre.coppens1@telenet.be, 0489 45 24 68