U bent hier

Info Vorselaar

Vorselaar
06.03.2014 - 21.01u
Door: Franky Van Leeuwen

Gezondheidsmarkt

Op zondag 30 maart organiseert het Welzijnsplatform de Gezondheidsmarkt. Verschillende verenigingen en organisaties zorgen voor een infostand, workshops en activiteiten. Op deze feestelijke dag ondertekent het gemeente- en OCMW-bestuur het charter ‘Gezonde Gemeente’. Dit wil zeggen dat Vorselaar zich engageert om werk te maken van een beleid rond gezondheid.

De Gezondheidsmarkt is vrij te bezoeken tussen 14u en 17u. U kunt vrij rondkijken en aansluiten bij activiteiten. Voor een aantal activiteiten moet u wel op voorhand inschrijven. U leest er meer over op onze website.

Gedeeltelijke ontruiming kerkhof

Maandag 3 maart gingen de werken op het kerkhof van start. De technische dienst stelde alles in het werk om de begraafplaats dit weekend toegankelijk te maken. Op maandag 10 maart wordt er terug gewerkt tot en met vrijdag 15 maart.

> Info: paula.claes@vorselaar.be, 014 50 71 08

Fietsgraveeractie maart

In maart zal het graveertoestel van politiezone Neteland weer enkele dagen beschikbaar zijn op het containerpark.

U kunt van 5 tot en met 8 maart u fiets laten merken tijdens deopeningsuren van het containerpark. Vergeet niet uw rijksregisternummer mee te brengen.

> Info: td@vorselaar.be, 014 50 71 03

Vacatures gemeente

De gemeente zoekt polyvalente medewerkers:

-         1 technisch assistent gebouwen en technieken, contractueel (gesco), niveau D1-D3 (38/38)

-         2 technisch assistenten groendienst, contractueel (gesco), niveau D1-D3 (38/38)

Interesse? Bekijk snel de aanwervingvoorwaarden en functieomschrijvingen op onze website. We verwachten uw sollicitatie ten laatste op 10 maart 2014. Voor de groendienst vindt het examen plaats op 26 maart 2014. Het examen voor de technisch assistent gebouwen en technieken vindt plaats op 2 april 2014.

> Info: personeelsdienst@vorselaar.be, 014 50 71 02

Gratis Sportelpockets

Met de actie ‘Sportelen, Beweeg zoals je bent’ tracht Bloso 50+’ers aan te zetten tot sporten of tot blijven sporten. Hierbij wordt het accent gelegd op plezierbeleving en op sporten op eigen tempo.

Bloso creëerde daarom Sportelpockets. In deze pockets vindt u onder andere tips om de conditie te verbeteren aan de hand van trainingsschema’s. Bovendien leert u hoe u sport kan integreren in het dagelijkse leven, hoe u gezond kan sporten, welke invloed sport heeft op uw lichaam en gezondheid, …

Volgende Sportelpockets zijn gratis te verkrijgen bij de sportdienst: algemene pocket, fietsen, wandelen, zwemmen, gym, badminton en golf.

> Info: sport@vorselaar.be, 014 50 71 13

Live luister- en dansmuziek

Op maandag 10 maart komt J&J naar dienstencentrum Sprankel! Het duo brengt live bekende liedjes (zang en synthesizer).

De muzieknamiddag start om 14u. De activiteit is gratis. Inschrijven is niet nodig.

> Info: ilse.stessens@vorselaar.be, 014 50 71 87

Reisdocumenten

Gaat u binnenkort op reis in het buitenland? Vraag dan tijdig de nodige reisdocumenten aan. Op de website kunt u meer lezen over de elektronische identiteitskaart (eID), de Kids-ID en de reispas.

> Info: 014 50 71 04, bevolking@vorselaar.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto