U bent hier

Info Vorselaar

Vorselaar
07.01.2015 - 22.45u
Door: Franky Van Leeuwen

Jaarthema 'Contrasten'
Elk jaar werken de gemeente, verenigingen en andere organisaties in Vorselaar rond een jaarthema. In 2015 is dit thema 'Contrasten'. We gaan van start met het contrast gezond/ziek waarbij gezonde mensen zich inzetten t.v.v. zieke medemensen. Stip daarom alvast 7 maart en 17 mei aan in uw agenda voor respectievelijk het 'Make a Wish'-evenement en de langste erehaag voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Meer info volgt snel!

Een ander hoogtepunt is traditiegetrouw onze jaarmarkt op zaterdag 20 juni. Misschien heeft u of uw vereniging wel leuke ideeën hieromtrent? We nodigen u van harte uit op een infovergadering en brainstormmoment op donderdag 29 januari om 20u.

> Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25

Boeiende tentoonstelling
Nog tot en met vrijdag 9 januari kan u de boeiende tentoonstelling 'Vorsselaer in den Grooten Oorlog' gratis bezoeken in het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

Via dit filmpje krijgt u alvast een voorproefje van de tentoonstelling te zien.

De tentoonstelling wordt mede aangeboden door de dienst Erfgoed van de provincie Antwerpen en werd mede ontwikkeld door het Instituut voor Veteranen – NIOOO en de provincie Antwerpen en de vrijwilligers van de Vorselaarse werkgroep.

> Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25

SVK's in de kijker
Verhuren via een sociaal verhuurkantoor (SVK) biedt de eigenaar-verhuurder een aantal stevige voordelen. Wilt u een woning of appartement zorgeloos verhuren? Ga eens langs bij een sociaal verhuurkantoor. Wilt u meer weten over de SVK's en hun werking? Bekijk dan deze tv-spot.

> Info: info@isom.be, 014 24 66 37

Kerstboomverbranding
Het wordt stilaan een traditie. Op vrijdag 9 januari vanaf 19u organiseert VVV-Toerisme Vorselaar i.s.m. heel wat Vorselaarse verenigingen de Kerstboomverbranding op de weide naast de Schranshoeve. Leg uw kerstboom (ontdaan van alle versiering) klaar voor de speciale ophaalronde op donderdag 8 januari vanaf 8u of breng hem de avond zelf mee.

> Info: info@toerismevorselaar.be, 014 50 11 01

OffOn.be: tips voor energiebesparing
Samen kunnen we heel wat energie besparen. Via deze flash maken wij u warm om wanneer de les (of een vergadering) gedaan is, ook het licht te doven. Dan valt er toch niets meer toe te lichten

> Info: www.OffOn.be

Logeren in Vlaanderen Vakantieland
Het nieuwe boek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2015' kan u vanaf nu gratis op het gemeentehuis verkrijgen. Want in eigen land op vakantie gaan, dat is altijd een goed idee!

> Info: www.logereninvlaanderenvakantieland.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto