U bent hier

Info Vorselaar

Vorselaar
12.02.2015 - 16.43u
Door: Franky Van Leeuwen

Gewijzigde verkeerssituatie Oostakker

Om de verkeersveiligheid te verhogen geldt sinds 1 februari enkelrichtingsverkeer in de smalle verbindingsweg tussen Oostakker en de voetbalparking in de Riemenstraat. Bedankt om de verkeerssignalisatie te respecteren en uw snelheid aan te passen.

> Info: mobiliteit@vorselaar.be, 014 50 71 03

Fiets- en wandelpad tijdelijk afgesloten

Het fiets- en wandelpad tussen GBS De Knipoog en het Jeugdcentrum zal tijdens de krokusvakantie tijdelijk afgesloten worden. Op 1 mei start een aannemer met de bouw van een nieuw sanitair gebouw voor de school en een uitbreiding voor Kinderclub De Regenboog. Om deze werken vlot te laten verlopen wordt het oude sanitaire gebouw van de school afgebroken tijdens de krokusvakantie. Het hekwerk rond het jeugdcentrum is alvast weggehaald en tijdelijk vervangen door herashekken. Na de afbraakwerken gaat het fiets- en wandelpad terug open.

> Info: td@vorselaar.be, 014 50 71 03

Valentijn

Nog geen geschikt cadeau gevonden voor Valentijn? Verras uw geliefde met Vorselaarse geschenkbonnen. Die kunnen worden ingeruild bij een 40-tal handelaars en horeca-uitbaters naar keuze in Vorselaar. Bovendien maakt u niet alleen uw geliefde blij, maar steunt u ook de lokale handel.
> Info: nele.vleugels@vorselaar.be, 014 50 71 29

Rioleringswerken terug opgestart

Dinsdag gingen de rioleringswerken in Vorselaar-Noord Fase 2 opnieuw van start na het winterreces. De aannemer startte in Pallaaraard en Niemandshoek waar de baangrachten worden aangepakt. Vervolgens is Vroegeinde aan de beurt. Er dienen nog opritten, bermen en grachten worden gemaakt, afgewerkt en hersteld waar nodig.

> Info: riolering@vorselaar.be, 014 50 71 12

Boeiende sportvormingen

Sportdienst Vorselaar organiseert i.s.m. Sportregio Kempen opnieuw enkele boeiende sportvormingen dit voorjaar:

- EHBO in Vorselaar op 26 maart en 12 april
- Bewegende gezelschapsspelen in Herselt op 9 mei
- GPS-wandelen in Olen op 23 mei
- Volleybal initiator in Nijlen, Booischot en Zoersel
> Info: sport@vorselaar.be, 014 50 71 13

Pure Kempen Gemeente

Vorselaar is een van de 19 steden en gemeenten in de Antwerpse Kempen die zich voortaan Pure Kempen Gemeente mag noemen. Dit is een bekroning voor de manier waarop we bijdragen aan de belevingswaarde van de Kempen, dé topregio voor plattelandstoerisme in Vlaanderen.
> Info: www.purekempen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto