Wees erbij op 17 mei (voor de 1000 km)   17 mei wordt een warme en solidaire dag in ons dorp. U kan al het nieuws volgen via onze webpagina. Bovendien vindt u hier ook alle praktische info over de fietsenparking, het programma met BV's, de gadgets, ... Deze pagina wordt dagelijks geüpdatet.
Merkte u de vlaggen en affiches in het Vorselaarse straatbeeld op? Volgde u op Facebook en Twitter misschien ook de knappe inzendingen voor de uitdaging van Bart Wellens en Erik Goris? Bent u benieuwd wie er de komende dagen met 'de bloem' in de bloemetjes gezet zal worden? Komt u mee het goede doel steunen op 17 mei? We hopen van harte u die dag te mogen ontmoeten.

Samen Lepelstraat – Markt – Riemenstraat versieren

Samen de buurt van Lepelstraat-Markt-Riemenstraat versieren om de renners warm te onthalen: bloemen aan linten hangen, kaarten op borden vastmaken, ... Wie helpt graag mee? Alle helpende handen zijn welkom op donderdag en vrijdag van 9u tot 12u in de ontvangstzaal van het Klooster, ingang via poortje langs Kerkstraat. Bedankt voor uw hulp!
> Info: info@vorselaar.be, 014 50 71 25

Fietsgraveren

Een gegraveerde fiets is beter beschermd tegen diefstal. De gravure zorgt ervoor dat de politie hem sneller aan u kan terugbezorgen. U kan uw fiets volgende week gratis laten graveren van dinsdag 19 t.e.m. zaterdag 23 mei op het containerpark tijdens de openingsuren.
> Info: mobiliteit@vorselaar.be, 014 50 71 03

Als vrijwilliger op vakantie met Rode Kruis?

Voor heel wat kinderen, jongeren en jong-volwassenen is vakantie helaas geen realiteit. Financiële of familiale omstandigheden zorgen ervoor dat zij helemaal niet op vakantie kunnen. Daarom organiseert Rode Kruis Vlaanderen vakantiekampen voor maatschapppelijk kwetsbare kinderen, speelweken voor kinderen in opvangcentra en aangepaste vakanties voor ouderen en personen met een handicap of ziekte.

> Info: www.wordvrijwilliger.be

Alles (voor) Kids

Op zaterdag 27 juni is het weer Alles (voor) Kids: de dag waarop Vorselaarse kids tussen 6 en 12 jaar centraal staan. Zoals elk jaar zullen we hen weer verrassen met een ruim aanbod aan leuke activiteiten: op bezoek bij de dierenarts, een kijkje nemen bij de apotheker, in een kapsalon, bij de politie of in het ziekenhuis, ... 's Namiddags sluiten we af met een leuke Kidsparty. Kortom: alles voor kids!

> Info: www.vorselaar.be

Zitdagen belastingen

Via www.tax-on-web.be kan u snel en eenvoudig uw belastingbrief invullen. Ook dit jaar kan u rekenen op deskundige hulp. De medewerkers van de belastingdienst in Herentals komen naar Sprankel! op 27 mei en 17 juni van 9u tot 13u30. De vrijwilligers van Beweging.net vindt u in zaal Den Engel op maanag 8 en dinsdag 9 juni van 10u tot 12u, 14u tot 18u (op dinsdag tot 20u).

Breng zeker alle nodige en nuttige documenten mee: ingevulde brief en berekening van vorig jaar, ID-kaarten en pincodes, fiches van loon en vervangingsinkomen, fiscale attesten, facturen van energiebesparende werken, ...