•Fotowedstrijd ‘Vorselaar, verrassend natuurlijk’•Sluitingsdag 9 april•Gratis standplaats jaarmarkt•Vacature verzorgenden•Sportvorming krachttraining•Jobstudenten gezocht

Fotowedstrijd ‘Vorselaar, verrassend natuurlijk’
De Landelijke Gilde organiseert samen met de Vorselaarse Fotovrienden en Natuurpunt Nete en Aa (afdeling Vorselaar) een fotowedstrijd.
 
De wedstrijd staat in het teken van ‘Vorselaar, verrassend natuurlijk’. Alle foto’s moeten kaderen in het jaarthema ‘Landbouw & Milieu’. De 12 winnende foto’s worden in september gekozen tijdens een open jurering. De gemeente zal die 12 foto’s bundelen in een verjaardagskalender.
 
De wedstrijd is gratis. U kan foto’s insturen tot 9 september. Het wedstrijdreglement kan u bekijken op de website  www.dorpindekijker.be.
Inzendingen: gery.hermans1@telenet.be
 
Sluitingsdag 9 april
Op 9 april (Paasmaandag) zullen volgende gemeentediensten uitzonderlijk gesloten zijn:
-        gemeentehuis
-        werkhal
-        sporthal
-        containerpark
-        bibliotheek
-        kinderclub
De sporthal zal ook gesloten zijn op 8 april (Pasen).
 
Dinsdag 10 april staan wij weer tot uw dienst.
 
De volledige lijst met de sluitingsdagenkan u bekijken op onze website.
 
Gratis standplaats jaarmarkt
Op zaterdag 16 juni vieren we weer jaarmarkt. Net als de vorige jaren stellen we op de avondmarkt gratis standplaatsen ter beschikking aan de Vorselaarse handelaars. Heeft u interesse om uw waren op een gezellige manier op de jaarmarkt aan de man te brengen? Laat dan snel iets weten.
 
Ook handelaars die aan het parcours gelegen zijn en een kraam voor de deur willen plaatsen, nemen best contact op. Dan houden we de nodige ruimte voor u vrij.
 
Vacature verzorgenden
Welzijnszorg Kempen werft verschillende verzorgenden aan voor de Regionale Dienst voor Gezinszorg.
 
Het gaat om voltijdse en deeltijdse betrekkingen in contractueel dienstverband (onbepaalde duur). Er wordt een werfreserve aangelegd van 2 jaar.
 
Om u kandidaat te stellen richt u zich tot Welzijnszorg Kempen. Kandidaturen moeten binnen zijn uiterlijk op 20 april 2012.
 
Sportvorming krachttraining
Maandag 23 april organiseert APB Sport een vorming in het kader van krachttraining voor jongeren. De vorming werkt vanuit een theoretische onderbouw naar praktijkgerichte uitwerkingen.
 
De sportvorming gaat door in Hulshout. Inschrijvingen moeten binnen zijn voor 16 april. Deelname kost € 15.
 
Jobstudenten gezocht
De gemeente is op zoek naar jobstudenten voor de sporthal en voor het containerpark/technische dienst.
Studenten die 18 jaar of ouder zijn en in Vorselaar wonen, kunnen zich kandidaat stellen. Kandidaturen moeten binnen zijn vóór 4 mei.