• Sluitingsdag• Rammelstrook Heirbaan• Vacatures groendienst• Dienst gezinszorg• Paaspresentjes• Sirenetest

Sluitingsdag
Op 9 april (Paasmaandag) zullen volgende gemeentediensten uitzonderlijk gesloten zijn:
gemeentehuis
werkhal
sporthal
containerpark
bibliotheek
kinderclub.

De sporthal zal ook gesloten zijn op 8 april (Pasen).  Dinsdag 10 april staan wij weer tot uw dienst.
De volledige lijst met de sluitingsdagen kan u bekijken op onze website.
Info: www.vorselaar.be

Rammelstrook Heirbaan
Om de rammelstrook naast de Heirbaan verder af te werken, zijn er wegenwerken gepland van 9 april 2012 tot vermoedelijk 30 mei 2012.
Tussen Plein en de brug over de E34 zal in beide richtingen de Heirbaan afgesloten worden voorbij kruispunt Plein richting Wechelderzande en is er geen doorgaand verkeer mogelijk tussen Vorselaar en Wechelderzande.

Een wegomleiding voor doorgaand verkeer is voorzien via Plein, Vispluk, Proosthoevebaan en Berkelheide. Wij zul¬len de aannemer erop wijzen dat de doorgang voor plaat¬selijke bewoners en landbouwers steeds verzekerd moet blijven.

Vacatures groendienst
Het gemeentebestuur van Vorselaar is op zoek naar:
7 technische beambten voor de groendienst (M/V):
- 4 contracten van bepaalde duur voor 6 maanden
- 3 contracten van bepaalde duur voor 4 maanden

Bekijk snel hier de voorwaarden en functieomschrijving, of neem contact op met de personeelsdienst.  Sollicitaties moeten binnen zijn vóór 30 maart 2012.

Dienst gezinszorg
Onze dienst gezinszorg van het OCMW bestaat uit een team van 8 gemotiveerde en zeer ervaren gezinshelpsters. Bejaarden, gezinnen en alleen¬staanden die hulp nodig hebben bij het huishou-den kunnen een beroep doen op onze dienst. Ook dringende hulpverlening, zoals bijvoorbeeld na een operatie, kunnen wij u aanbieden.

Onze gezinshelpsters kunnen u bij de gezinstaken helpen, zoals koken, wassen, strijken, boodschap¬pen doen, hulp bij administratie, lichte poetstaken (maximum de helft van hun tijd), ... Daarnaast kunnen zij u ook helpen bij uw dage¬lijkse verzorging, mee op doktersbezoek gaan, u naar de kapper doen… Indien nodig bieden zij ook gezelschap aan, een luisterend oor of onder¬steuning op psychosociaal vlak.

Paaspresentjes
Geeft u met Pasen eens liever iets anders dan chocolade cadeau? De Vorselaarse geschenkbons ter waarde van € 5 zijn een ideaal Paaspresentje.
U kan de bons inruilen bij een 40-tal Vorselaarse handelaars. De deelnemende handelaars kan u herkennen aan de affiche.

Sirenetest
In 2012 worden de elektronische sirenes in de omgeving van Seveso- en Nucleaire installaties getest. Na het signaal hoort u de boodschap ‘proefsignaal’. Op donderdag 5 april gaat de tweede test door. Volgende data mag u ook al in uw agenda schrijven: 5 juli en 4 oktober (telkens tussen 11u45 en 13u15).
Meer info over het alarmeringsnetwerk vindt u bij www.crisiscentrum.be