•Sirenetest•Damiaanactie•Nieuwjaarswensen•Poëzie met Karakter•IOK Ophaalkalender•Wandeling kerstornamenten•Bon heropening cafetaria.

Sirenetest
In 2012 worden de elektronische sirenes in de omgeving van Seveso- en Nucleaire installaties getest. Na het signaal hoort u de boodschap ‘proefsignaal’. De eerste test gaat door op 5 januari. Volgende data mag u ook al in uw agenda plaatsen: 5 april, 5 juli en 4 oktober (telkens tussen 11u45 en 13u15).
 
 
Damiaanactie
Op 27, 28 en 29 januari gaat de Damiaanactie opnieuw van start. U kan uw steentje bijdragen door de bekende 4 stiftjes te kopen voor 6 euro, of te storten.
 
Iedere 40 euro verandert het leven van een patiënt. Damiaanactie zoekt ook vrijwilligers die mee op bouwkamp willen vertrekken.
 
 
Nieuwjaarswensen
Vandaag een wens voor iedereen. Een mooie feest met lieve mensen om je heen.
 
Mensen die van je houden om wie je bent. In wie je een stukje van jezelf herkent.
 
Laat merken dat je om die mensen geeft. Dat je samen met hen iets moois beleeft.
 
Welzijnsschakel ’t Kiertje wenst u fijne feestdagen!
 
Poëzie met Karakter
De erfgoedcel Kempens Karakter en Kollectief Maksimaal zoeken naar poëzie van vroeger en nu uit de regio. In de zomer van 2012 brengen ze een dichtbundel uit met werk van bekende en onbekende dichters.
 
Uiteraard is er plaats voor eigen werk. Gedichten graag via post of email bezorgen voor 31 januari 2012.
 
 
IOK Ophaalkalender
De ophaalkalender 2012staat online op de website van IOK afvalbeheer. De handige sorteergids (GFT, PMD, …) kan u als hulpmiddel gebruiken om uw afval goed te scheiden.
 
 
Wandeling kerstornamenten
Al een tweetal weken is Vorselaar mooi versierd met creatieve kerstornamenten. Nog tot en met vrijdag 6 januari kan u de kersttaferelen gaan bekijken. De wandelbrochure kan u afhalen in de horecazaken in het centrum van Vorselaar.
 
Hartelijk dank aan de verenigingen en vrijwilligers voor hun mooie creaties.
 
 
Bon heropening cafetaria
In editie 24 van Info Vorselaar kon u een bonnetje uitknippen. In de cafetaria van sportcentrum ‘De Dreef’ (foto) kan u de bon inwisselen voor een gratis Corsendonk. Het bonnetje is geldig t.e.m. 30 maart 2012.