• Uitbaters gezocht• Gemeentehuis gesloten op Paasmaandag• Gemeente zoekt jobstudenten• G-sport initiatieven• Bib bestaat 30 jaar• Vacatures bij de gemeente

Uitbaters gezocht voor cafetaria ‘De Dreef’ en voor de nieuwe polyvalente zaal
De afgelopen jaren werd de uitbating van de cafetaria van sporthal ‘De Dreef’ telkens voor een periode van 9 jaar in concessie gegeven. De huidige concessieperiode loopt af op 31 augustus. De nieuwe periode start op 1 september 2011. De concessie heeft vooral betrekking op de verkoop van de drank en spijzen in de cafetaria aan de sporthal.
 
Naast de sporthal bouwt de gemeente de nieuwe polyvalente zaal voor culturele, jeugd- en sportactiviteiten. Ook de verhuur van de zaal en de verkoop van drank en spijzen zit in deze concessie inbegrepen.
 
Indienen van kandidaturen kan tot en met maandag 30 mei 2011 om 12u bij de technische dienst op het gemeentehuis.
 
> Info: dirk.landuyt@vorselaar.be, 014/50 71 07

Gemeentehuis gesloten op Paasmaandag
Op paasmaandag 25 april zijn de gemeentelijke diensten gesloten. Vanaf dinsdag 26 april staan wij terug tot uw dienst.
 
Gemeente zoekt jobstudenten
Je komt graag buiten onder de mensen en je wilt je inzetten voor de gemeenschap? Dan is dit misschien iets voor jou.
 
De gemeente zoekt jobstudenten voor de sporthal en voor het containerpark/technische dienst. Ben je 18 jaar of ouder en woon je in Vorselaar? Stel je kandidaat vóór 2 mei!
 
> personeel@vorselaar.be, 014/50 71 02
 
G-sport initiatieven
In april en mei zijn er een aantal interessante g-sportinitiatieven voor sporters met een beperking. Info over de g-sportdriedaagse, de sportieve g-route, de provinciale g-sportdag en de handbike-initiatie vindt u op onze website.
 
> www.vorselaar.be
 
Bib bestaat 30 jaar
De bib bestaat 30 jaar. Op 30 januari kwamen er 30 voorlezers, op 30 maart was er een duovoorleesfinale.
 
Op 30 april vertelt Wouter Kersbergen in de bib van Vorselaar voor ouders en kinderen vanaf het vierde leerjaar. Hij schrijft zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen.
 
Een vertelling van Wouter Kersbergen is genieten met volle teugen. In een mum van tijd kom je niet meer bij van het lachen.
 
> zaterdag 30 april, 11u, Bib,
Iedereen is van harte welkom.
 
Vacatures bij de gemeente
Vorselaar een fijne plek om te werken? Absoluut. Klein, maar met enorme ambitie!
 
Het gemeentebestuur van Vorselaar is op zoek naar begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (19/38) D-niveau, contract bepaalde duur.
 
Bekijk snel de aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving op de website.
> www.vorselaar.be, personeel@vorselaar.be, 014/507102
 
Bovendien zoekt de kinderclub jobstudenten voor de zomervakantie. Volg(de) je een opleiding in kader van werken met kinderen of een sociale opleiding? Een attest (hoofd)animator is een pluspunt. Interesse? Kom dan vóór 30 april een inschrijvingsformulier invullen op het gemeentehuis.
 
> Info: an.vandecruys@vorselaar.be, 014/50 71 14