U bent hier

Infoavond nieuw zwembadencomplex Den Uyt

Mol
20.01.2017 - 12.25u
Door: Lex Verellen

Het gemeentebestuur en de VITA Groep organiseren op dinsdagavond 14 februari (start om 20 uur) een informatieavond over het nieuwe zwembad op site Den Uyt.

De infoavond vindt plaats naar aanleiding van de openbare onderzoeken voor de realisatie en de uitbating van het nieuwe binnenzwembad. In eerste instantie richt dit initiatief zich op de buurtbewoners. Zij ontvangen een uitnodiging in hun brievenbus.

Ook overige geïnteresseerden zijn welkom. In dat geval vragen we je wel om je komst voor donderdag 9 februari te bevestigen via informatie@gemeentemol.be. Je bent vanaf 19.45 uur welkom in de cafetaria van het buitenzwembad.

Om de nieuwe zwembadeninfrastructuur te mogen bouwen, zijn er een stedenbouwkundige en een milieuvergunning nodig. Vooraleer deze kunnen worden afgeleverd moeten er openbare onderzoeken plaatsvinden. Deze openbare onderzoeken geven buurtbewoners en overige geïnteresseerden de kans om de plannen in te kijken op onze dienst ruimtelijke ordening of op de milieudienst. Wie wenst, kan in deze periode een gemotiveerd bezwaarschrift indienen.

Openbare onderzoeken

Deze openbare onderzoeken vinden plaats in de maanden januari, februari en maart. Voor de milieuvergunning start het openbaar onderzoek op zaterdag 21 januari. De einddatum ligt op 19 februari. Voor de stedenbouwkundige vergunning werd het dossier al ingediend, maar liggen de start- en einddatum van het openbaar onderzoek nog niet vast.

Zwemmen vanaf eind 2018

Deze openbare onderzoeken zijn het uitgelezen moment om alle buurtbewoners en overige geïnteresseerden uit te nodigen op een informatieavond. Tijdens deze avond stellen we de plannen voor én vertellen we je meer over het verloop van de bouwwerken.

De werken voor het nieuwe zwembad starten vermoedelijk in de loop van juni. Het is de bedoeling dat vanaf eind 2018 iedereen kan genieten van de nieuwe zwembadeninfrastructuur. Je krijgt tijdens de infoavond ruimschoots de kans om vragen te stellen.

Meld je aanwezigheid voor 9 februari

Wie als niet-buurtbewoner wil aanwezig zijn, wordt gevraagd om zijn of haar aanwezigheid te melden voor donderdag 9 februari via informatie@gemeentemol.be. Heb je nu al vragen waarop je zeker een antwoord wilt? Stuur deze dan met dezelfde deadline naar hetzelfde adres.

VITA

Het consortium dat onder de werknaam ZLVRZND de bouw en uitbating van de nieuwe zwembadeninfrastructuur in de wacht sleepte, heeft besloten om vanaf nu naar buiten te treden onder de naam VITA Groep. Deze bedrijvengroep bouwt momenteel ook het nieuwe zwembad in Temse. VITA Groep koestert de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot een gereputeerde zwembadengroep met meerdere sites. Daarom besloot het consortium om op elke locatie dezelfde, herkenbare naam te gebruiken.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 11, informatie@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

KVC Westerlo wint op Lommel in minuut 93 : 0-1

Nationaal | Westerlo 27.11.2021 - 22.29u

Toon Aerts triomfeert in de thuishaven van Eli Iserbyt - vid

Toon Aerts triomfeert in de thuishaven van Eli Iserbyt - vid
Kempen regio | Nationaal | Vlaanderen 27.11.2021 - 18.59u

Minister Crevits steunt onderzoek naar toenemende angst en stress bij jongeren

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 27.11.2021 - 08.26u

30 jaar celstraf voor Surinaamse moordenaar narco

Grobbendonk | Internationaal 27.11.2021 - 01.47u

VB Herentals lanceert solidariteitscampagne: 'Een hart voor onze mensen'

VB Herentals lanceert solidariteitscampagne: 'Een hart voor onze mensen'
Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 27.11.2021 - 01.40u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto