U bent hier

Infoavond ontwerpplannen oud gemeentehuis Mol

Mol
13.09.2021 - 10.42u
Door: Herman Gezelle

Ben je benieuwd naar de toekomst van het oud gemeentehuis op de Markt? Dan ben je op maandag 27 september om 19 uur welkom op de infoavond van de ontwerpplannen.

Architect Philip Baelus presenteert de plannen in Zaal 't Getouw, Molenhoekstraat 2. Inschrijven is verplicht en doe je via www.gemeentemol.be/oudgemeentehuis.

Het oud gemeentehuis op de Markt is wellicht één van de meest herkenbare en markante plekjes van onze gemeente. Een parel om fier op te zijn en te koesteren. Wie beter kijkt, stelt onvermijdelijk vast dat dit fiere witte gebouw dringend toe is aan een grondige renovatiebeurt.

Verrassend ontwerpplan

Architectenbureau Arat uit Herentals – gespecialiseerd in historische en beschermde gebouwen – tekende een verrassend ontwerpplan uit. De nieuwe plannen omvatten niet alleen een grondige renovatie en restauratie, maar geeft dit markante gebouw ook een geheel nieuwe toekomst.

Toekomst?

Wil jij weten waar in de toekomst huwelijksceremonies en officiële ontvangsten plaatsvinden? In welk gloednieuw decor onze dienst toerisme toeristen en bezoekers zal ontvangen? En hoe we dit gebouw uit 1805 een energiezuinige en duurzame toekomst geven? Schrijf dan zeker in.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto