Maandagavond 13 februari organiseert projectontwikkelaar Moerhoek bvba een informatieavond over de uitbreiding van de bestaande verkaveling Moerhoek met 21 loten. De infoavond start om 19.30 uur in ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71 in Rauw. Het openbaar onderzoek naar de verkavelingsvergunning loopt nog tot 23 februari 2017.

De projectontwikkelaar wenst de bestaande verkaveling Moerhoek in Rauw uit te breiden met 21 woningen. De drie bestaande percelen worden volgens het dossier verkaveld in 21 nieuwe loten, waarvan 7 loten voor open bebouwing en 14 loten voor halfopen bebouwing.

Informatieavond

Tijdens de informatieavond zal de projectontwikkelaar zijn plannen toelichten aan alle aanwezigen. De buurtbewoners krijgen van de projectontwikkelaar een uitnodiging in de bus. Daarnaast zijn ook overige geïnteresseerden welkom.

Openbaar onderzoek

Het openbaar onderzoek loopt nog tot 23 februari 2017. In deze periode kan je het dossier inkijken op onze dienst ruimtelijke ordening, eerste verdieping 't Getouw, Molenhoekstraat 2.

Wie wenst kan uiterlijk 23 februari een bezwaarschrift of opmerkingen indienen. Je kan dit met afgiftebewijs persoonlijk overhandigen aan de balie onze dienst ruimtelijke ordening. Schriftelijk richt je jouw bezwaarschrift naar het college van burgemeester en schepenen, Molenhoekstraat 2 in Mol.