U bent hier

Infobrochure over kunstonderwijs wordt binnenkort aan huis bedeeld

Nijlen regio
10.08.2020 - 09.59u
Door: Mark Jaspers

Met de verschillende vestigingen van de academie en een filiaal van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) van Lier kunnen Nijlenaars in eigen gemeente hun culturele talenten volop ontplooien.

Voeg daar nog opleidingen in audiovisuele en muzikale kunsten en de STEM-Academy van githo nijlen aan toe en dan weet je dat het geen overbodige luxe is om dat uitgebreide aanbod in één brochure te bundelen. Dat is nu gebeurd en die brochure wordt in de week van 17 augustus aan huis bedeeld.

Academie

Al vanaf 6 jaar zijn kinderen welkom in Nijlen, Kessel en Bevel in het beeldatelier. Daarna gaat het verder voor lessen voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar en natuurlijk ook allerlei lessen voor volwassenen.

Onder andere schilderkunst, tekenkunst, keramiek, het digitaal beeldatelier en ook lessen in fotografie, het komt allemaal aan bod.

STEM-Academy

Ook de STEM-Academy in githo nijlen is weer van de partij. STEM staat voor science, technology, engineering en mathematics. In 10 lessen maken kinderen van 9 tot 12 jaar kennis met robots, 3D-printers, het ontwerpen van computerspelletjes enz..

Niet alleen supercool, maar ook nog eens erg belangrijk voor later. De skills die de kinderen hier leren, bieden vele kansen en mogelijkheden in de toekomst

SAMWD = Stedelijke academie voor muziek woord en dans

Wie zijn verbale talenten wil ontwikkelen kan terecht in GC' t Dorp in Kessel en allerhande muzieklessen worden gegeven in GC 't Gesticht in Nijlen. Dit is vooral voor kinderen, maar er is ook een aanbod voor startende volwassenen.

Hou je brievenbus in de gaten

Grasduinen door dit diverse aanbod kan je in de infobrochure die in de week van 17 augustus bij elk Nijlens gezin in de brievenbus valt. Uiteraard vind je er ook alle contactgegevens, lesuren en info om je in te schrijven.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto