De bijkomende coronamaatregelen die afgelopen vrijdag 31 oktober werden aangekondigd, heeft ook een impact op de werking van het gemeentebestuur. Naast de sluiting van de dienst toerisme benadrukken we dat alle overige baliedienstverlening uitsluitend op afspraak gebeurt.

We richten ons daarbij op de noodzakelijke en dringende dienstverleningen. Twijfel je of wens je een afspraak? Contacteer de betrokken dienst telefonisch of per mail.

Alle baliedienstverlening in 't Getouw of op Ten Hove werkt op afspraak, met uitzondering van de informatie- en onthaalbalie in 't Getouw en op welzijnssite Ten Hove. Aan deze balies blijf je welkom voor eenvoudige verrichtingen zoals PMD-zakken, groene zakken, 't Mols Kadoke,....

Wil je een afspraak maken? Contacteer per e-mail of telefonisch de bevoegde dienst. Zij beoordelen dan of dit behoort tot de dringende en noodzakelijke dienstverleningen. Je vindt hier een overzicht van alle contactgegevens van onze diensten.

Toeristische informatie

In navolging van de winkels sluit het infokantoor van toerisme in het oud-gemeentehuis op de Markt tijdelijk de deuren. Ook Huize Colibrant in de abdij van Postel – uitgebaat door het KVVV – gaat tijdelijk dicht.

Onze dienst toerisme blijft wel telefonisch en per e-mail bereikbaar. Via www.visitmol.be en onze sociale media blijven we iedereen inspireren om veilig met je huisgezin te ontspannen in de buitenlucht.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be