Wie meer wil weten over de groepsaankoop groene energie is welkom op het infomoment op 24 juni. Dit vindt plaats om 14 uur in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28 (gebouw D). Inschrijven voor de groepsaankoop kan tussen 1 juli en 29 september 2013 via www.samengaanwegroener.be.

Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu? Schrijf dan in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van provincie Antwerpen en het gemeentebestuur. Dit kan vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting. Neem je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf je online in op www.samengaanwegroener.be, klik door op provincie Antwerpen.

Persoonlijk aanbod

Half oktober krijg je een gepersonaliseerd aanbod. Dit aanbod vergelijkt de veilingresultaten met de marktprijzen. Indien je voor 17 november het aanbod accepteert, dan is de overstap naar de nieuwe leverancier voorzien tussen 1 januari en 31 juli 2014.

Stap voor stap begeleiden

De provincie stelde de firma iChoosr aan om de groepsaankoop te organiseren en je stap voor stap te begeleiden. iChoosr verzamelt de inschrijvingen via www.samengaanwegroener.be. Je vindt er ook een antwoord op de veel gestelde vragen. Heb je nog meer specifieke vragen, dan kan je iedere werkdag van 9.30 tot 16.30 uur terecht bij iChoosr via het gratis infonummer 0800 21 134.

 

Hulp nodig?

Heb je internet, maar kan je er niet zo goed mee overweg of heb je toch graag wat begeleiding bij je inschrijving? De knoppeliers en de vrijwilligers van Digidak helpen je graag verder:

  • Juli, augustus, september: elke woensdag tussen 9 en 12 uur en vrijdag tussen 13 en 16 uur in het computerlokaal van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28.
  • Dinsdag 16 juli tussen 17 en 20 uur in lokaal dienstencentrum in Ten Hove
  • Woensdag 7 augustus tussen 17 en 20 uur in lokaal dienstencentrum in Ten Hove

Vergeet zeker niet je eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en/of aardgas en (eventueel) je e-mailadres mee te brengen.

Geen internet?

Heb je geen toegang tot internet? Dan kan je je op afspraak laten inschrijven. Bel voor een afspraak naar het nummer 0472 51 93 50 (niet tussen 3 en 14 juni). Wacht niet te lang om een afspraak te maken, want iedereen moet voor 29 september 2013 ingeschreven zijn. Neem op het moment van je afspraak je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en/of aardgas mee.

Overstap al gemaakt?

Huishoudens die in 2012 overstapten hebben er alle baat bij opnieuw deel te nemen aan de groepsaankoop. Zij hebben per slot van rekening nu een jaarcontract. Door in te gaan op het aanbod van de winnende leverancier, kunnen zij opnieuw van kortingen op de energiefactuur genieten.

Meer info: www.samengaanwegroener.be, 0800 21 134