U bent hier

Informatieavond verkaveling Haaksstraat Mol op 13/10

Mol
06.10.2014 - 14.36u
Door: Herman Gezelle

Iedereen is op maandag 13 oktober om 20 uur welkom op de informatieavond over de verkaveling die IOK, het gemeentebestuur en enkele privé-eigenaars willen realiseren in het verlengde van de Haaksstraat in Achterbos. De informatieavond vindt plaats in de podiumzaal van ’t Getouw. De presentatie richt zich zowel op buurtbewoners die meer informatie wensen als geïnteresseerde kopers. Voor een deel van de bouwgronden gelden sociale prijzen. 

Voor 39 kavels worden tarieven gehanteerd die gemiddeld 20 procent lager liggen dan de marktprijs. Iedereen kan zich kandidaat stellen voor een perceel, er zijn geen inkomensgrenzen. Wel bestaan er voorrangsregels. De toewijzing gebeurt per lottrekking. Op deze informatievergadering krijg je hierover alle vereiste informatie. Je kan je dan nog niet officieel kandidaat stellen. Eerst moeten de verkavelingsvergunning verkregen worden en de infrastructuurwerken uitgevoerd zijn.

Openbaar onderzoek

De informatieavond past ook in het openbaar onderzoek dat normaal gezien nog in oktober start. De precieze data volgen  nog. Iedereen die wenst, kan in deze periode de plannen inkijken op de dienst ruimtelijke ordening (eerste verdieping ’t Getouw) en al dan niet een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Dit geef je tegen ontvangstbewijs af of stuur je aangetekend op naar het college van burgemeester en schepenen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Meer info: IOK, 014 56 27 67, grondbeleid@iok.be  

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto