Alle geïnteresseerden zijn woensdag 29 juni welkom voor een informatiemarkt over verkaveling Kater@ in Sluis. Deze verkaveling is een initiatief van Kolmont, Novus Projects en Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij Kempen (IOK). De informatiemarkt vindt doorlopend plaats tussen 18.30 en 20.30 uur in het parochiehuis van Sluis (Sint-Bernardusstraat). Het openbaar onderzoek naar dit dossier vindt plaats van 3 juli tot 1 augustus 2016.

Verkaveling Kater@ gaat over de realisatie van 71 private kavels waarvan 1 lot voor 8 à 10 voor sociale woningen. Deze verkaveling situeert zich tussen Katerat en Hoogblok, langsheen de Bremstraat en Lariksstraat. Dit gebied is binnen de afbakening van het kleinstedelijk gebied Mol als te ontwikkelen gebied geselecteerd.

Informatiemarkt

De aanvraag voor de verkavelingsvergunning werd onlangs bij het gemeentebestuur ingediend. In afwachting van de start van het openbaar onderzoek leveren de projectontwikkelaars op verzoek van het gemeentebestuur de nodige inspanningen om alle buurtbewoners en overige geïnteresseerden te informeren over de plannen. Tijdens de informatiemarkt lichten de projectontwikkelaars het ontwerp van de verkaveling persoonlijk toe en krijgt u alle kansen om vragen te stellen.

Openbaar onderzoek

Het openbaar onderzoek naar dit verkavelingsdossier loopt van 3 juli tot en met 1 augustus 2016. Alle geïnteresseerden krijgen tijdens deze periode de kans om het dossier in te kijken op onze dienst ruimtelijke ordening, eerste verdieping in 't Getouw (Molenhoekstraat 2). Wie wenst, kan een gemotiveerd bezwaarschrift indienen tegen ontvangstbewijs of per post, gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Molenhoekstraat 2 in Mol.