U bent hier

Infosessie digidokter: Veilig aankopen doen op het internet

Nijlen regio
02.09.2019 - 15.49u
Door: Mark Jaspers

Voor sommigen is aankopen doen op het internet bijna een dagelijkse bezigheid. Anderen zijn er helemaal nog niet mee vertrouwd. Voor deze laatsten is het goed om weten dat aankopen doen op het internet wel wat voordelen met zich meebrengt. Maar hoe begin je er aan? En vooral, hoe doe je het veilig? De digidokter legt het allemaal haarfijn en vooral heel duidelijk uit.

Digidokter legt uit

In een sessie van de digidokter verneem je wat de voor- en nadelen zijn van aankopen doen op het internet. Je krijgt info welke producten je probleemloos kan aanschaffen en voor welke producten je best even wantrouwig bent. Je leert ook hoe je een betrouwbare verkoopsite kan herkennen en hoe je minder geschikte sites kan vermijden.

De digidokter toont je ook waarom je best prijzen vergelijkt. Ook de betalingswijze wordt onder de loep genomen. Tot slot verkennen we enkele bijzondere sites. En voor verzamelaars bekijken we ook enkele veilingsites waar het bieden op zich een leuke hobby kan opleveren.

Infosessie op 3 oktober in raadzaal

Deze sessie gaat door in de raadzaal van het gemeentehuis op donderdag 3 oktober om 18.30 uur. Je schrijft vooraf in aan het onthaal van het gemeentehuis, op het nummer 03 410 02 11 of via info@nijlen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto