U bent hier

Infowandelingen per gezinsbubbel bij kOsh

Herentals | Neteland
28.04.2021 - 10.59u
Door: Herman Gezelle

Zowel voor de eerste graad als voor de tweede/derde graad organiseert kOsh de komende weken gezinsbubbelwandelingen om zo de campus en het aanbod beter te leren kennen.

Omwille van Corona kunnen de geplande opendeurdagen niet doorgaan en daarom kiest kOsh voor de formule van informatieve gezinsbubbelwandelingen.

Voor kOsh 1 (eerste graad) gaat het om de KIESsChOOL-wandeling. Deze wandeling leidt de gezinsbubbel doorheen de campus van de eerste graad. Elke bubbel krijgt een leerkracht als gids.

Deze wandeling vindt plaats in het weekend van 8 en 9 mei en op weekdagen in de tweede helft van mei.

Voor kOsh 23 (tweede/derde graad) is het de infowandeling ‘Van Kennis tot Creatie’ waaraan gezinnen kunnen deelnemen. Ook hier zal een leerkracht de persoonlijke gids zijn. Deze wandeling vindt plaats in het weekend van 8 en 9 mei.

Voor  beide infowandelingen kan je inschrijven via de website www.kosh.be om een afspraak te maken.

Uiteraard kunnen geïnteresseerde leerlingen en ouders ook buiten deze wandelingen terecht. Contactgegevens voor kOsh 1 en voor kOsh 23 vind je op de website.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto