Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inge Marien : 'Opening Outlet Lingerie Marie-Therese in Nijlen, kwaliteitslingerie tegen interessante prijzen'

Lingerie

Op dinsdag 4 oktober opent aan de Woeringenstraat 12 in Nijlen een outlet van het gekende Lingerie Marie-Therese uit Lille. Bevlogen en ervaren lingeriestyliste Inge Marien, die zelf afkomstig is uit Nijlen, staat vanaf dan klaar om voor iedereen het ideale lingeriesetje, bikini of badpak te vinden.

Kwaliteitsmerken aan lage prijzen

'In de nieuwe outletwinkel worden modellen uit de vorige seizoenen verkocht aan lagere prijzen', zegt lingeriestyliste Inge Marien.  'Het gaat om kwaliteitsvolle merken zoals Prima Donna, Marie Jo, Dacapo, Chantelle, Passionata, Empreinte, Felina, Elomi en nog veel meer. Klanten mogen rekenen op dezelfde onberispelijke klantenservice en vakkennis die ze gewend zijn bij Lingerie Marie-Therese in Lille. Inge is een gepassioneerde lingeriestyliste met vele jaren ervaring.

Open op dinsdag en donderdag

De outlet is gelegen in het centrum van Nijlen waar vroeger kledingwinkel Lou gevestigd was. Je kan er elke week op dinsdag en donderdag terecht. Op donderdag is er overigens steeds een avondopening en tijdens de allereerste donderdag – 6 oktober - hoort daar uiteraard een welkomstdrankje bij. Gedurende de hele maand oktober krijg je bij je aankoop bovendien een leuke attentie. Voorlopig blijft de de nieuwe outlet tot eind december bestaan.

Lingerie Marie-Therese blijft groeien

Een jaar na de heropening zetten Ellen Dankers en haar team dus weer een stap vooruit. Ellen nam in augustus vorig jaar Lingerie Marie-Therese in Poederlee over. De zaak was al vele decennia lang één van de grootste lingeriewinkels in België en heeft nog steeds een zeer uitgebreid aanbod van cupmaat A tot en met N en van omtrekmaat 65 tot en met 130. “Groots zijn in alle maten”, blijft de ambitie.

Persoonlijke service en deskundig advies

Uiteraard blijf je ook in de winkel in Lille terechtkunnen voor elegante, duurzame en sexy lingerie en badmode in alle soorten maten. Deskundig advies en een persoonlijke service op maat staan centraal bij de aanpak van het team van Lingerie Marie-Therese. Ellen, Leonie en Inge proberen altijd hun productkennis en ervaring te koppelen aan jouw persoonlijke voorkeuren om zo samen de perfecte match te vinden.'  Foto rr.

Woeringenstraat 12, Nijlen, België

Lingerie

Deel dit artikel