U bent hier

Ingenieursgroep Vestad steekt Olivia Fund een hart onder de riem

Herentals | Lille
04.12.2019 - 16.12u
Door: Herman Gezelle

In november vierde Ingenieursgroep Vestad uit Lille de verhuis naar het gloednieuwe kantoor aan de Poederleese weg met een gezellig openingsfeest voor werkrelaties, familie en vrienden.

Aan de aanwezigen lanceerde de ingenieursgroep de warme opoep om cadeaus thuis te laten, en vrijblijvend het Olivia Fund te steunen. Dat leverde een mooi bedrag van €4.000 op.

Vanmorgen overhandigden Kristof Van Echelpoel en medezaakvoerder Jyrki Leysen de cheque aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund.' (foto)

Groei van Studiebureau Van Echelpoel naar Vestad

2019 was een feestjaar voor Vestad. In het voorjaar kondigde het bedrijf – in 11 jaar tijd geëvolueerd naar een solide ingenieursgroep in de Kempen en daarbuiten – de naamswijziging aan van Studiebureau Van Echelpoel naar Vestad.

Om in de toekomst nog steviger in de schoenen te staan en de meest veelzijdige bouwpartner te zijn van architectenbureaus en bouwheren.
In juni verhuisde het team van 16 medewerkers naar het gloednieuwe gebouw aan Poederleese weg 20. Een ruimer modern ingericht pand dat het veelzijdige karakter van de ingenieursgroep onderstreept. Dit nieuwe kantoor werd officieel 'ingefeest' in november.

'Steun aan goede doel vervangt cadeautjes'

Zo'n 350 mensen tekenden present op het openingsfeest. "Cadeautjes zijn altijd tof om te krijgen. Maar liever dragen we ons steentje bij aan het goede doel", vertelt zaakvoerder Kristof Van Echelpoel.

"Daarom nodigden we onze gasten uit om het Olivia Fund te steunen, de organisatie in Herentals die vernieuwend onderzoek naar kinderkanker ondersteunt."

Dit idee werd gesmaakt en leverde €4.000 op.

"Heel erg bedankt aan alle mensen die hun centje hebben bijgedragen ter gelegenheid van ons openingsfeest. Dankzij jullie kunnen we samen dit goede doel een hart onder de riem steken. Fijner kunnen we ons feestjaar niet afsluiten." www.vestad.be

Op de foto : Kristof Van Echelpoel en Vestad-medezaakvoerder Jyrki Leysen overhandigen de cheque aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund / Nnieuws Guy Verellen.

imageMeer nieuws

Broodautomatenkraker riskeert 40 maanden cel

Lille | Neteland | Olen 22.01.2020 - 14.54u

45 maanden celstraf voor inbraken in bestelwagens

Internationaal | Kempen regio | Lille 22.01.2020 - 10.41u

Nieuwe killer T-cel biedt hoop op 'universele' kankertherapie

Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 22.01.2020 - 00.51u

Streamingdienst Disney+ vanaf de zomer beschikbaar in België

 Streamingdienst Disney+ vanaf de zomer beschikbaar in België
Internationaal | Vlaanderen 21.01.2020 - 19.48u

Gasgeur in St.-Waldetrudisstraat

Herentals 21.01.2020 - 16.18u

Zware hinder op E313 en Antwerpse ring door ongevallen met vrachtwagens

Grobbendonk | Herentals | Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 21.01.2020 - 13.16u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto