In november vierde Ingenieursgroep Vestad uit Lille de verhuis naar het gloednieuwe kantoor aan de Poederleese weg met een gezellig openingsfeest voor werkrelaties, familie en vrienden.

Aan de aanwezigen lanceerde de ingenieursgroep de warme opoep om cadeaus thuis te laten, en vrijblijvend het Olivia Fund te steunen. Dat leverde een mooi bedrag van €4.000 op.

Vanmorgen overhandigden Kristof Van Echelpoel en medezaakvoerder Jyrki Leysen de cheque aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund.' (foto)

Groei van Studiebureau Van Echelpoel naar Vestad

2019 was een feestjaar voor Vestad. In het voorjaar kondigde het bedrijf – in 11 jaar tijd geëvolueerd naar een solide ingenieursgroep in de Kempen en daarbuiten – de naamswijziging aan van Studiebureau Van Echelpoel naar Vestad.

Om in de toekomst nog steviger in de schoenen te staan en de meest veelzijdige bouwpartner te zijn van architectenbureaus en bouwheren.
In juni verhuisde het team van 16 medewerkers naar het gloednieuwe gebouw aan Poederleese weg 20. Een ruimer modern ingericht pand dat het veelzijdige karakter van de ingenieursgroep onderstreept. Dit nieuwe kantoor werd officieel 'ingefeest' in november.

'Steun aan goede doel vervangt cadeautjes'

Zo'n 350 mensen tekenden present op het openingsfeest. "Cadeautjes zijn altijd tof om te krijgen. Maar liever dragen we ons steentje bij aan het goede doel", vertelt zaakvoerder Kristof Van Echelpoel.

"Daarom nodigden we onze gasten uit om het Olivia Fund te steunen, de organisatie in Herentals die vernieuwend onderzoek naar kinderkanker ondersteunt."

Dit idee werd gesmaakt en leverde €4.000 op.

"Heel erg bedankt aan alle mensen die hun centje hebben bijgedragen ter gelegenheid van ons openingsfeest. Dankzij jullie kunnen we samen dit goede doel een hart onder de riem steken. Fijner kunnen we ons feestjaar niet afsluiten." www.vestad.be

Op de foto : Kristof Van Echelpoel en Vestad-medezaakvoerder Jyrki Leysen overhandigen de cheque aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund / Nnieuws Guy Verellen.