HC Artemis pakt op zaterdag 1 april uit met de 2e Hockey Initiatie. Die initiatiedag vindt plaats op de terreinen van Sport Vlaanderen Herentals.

Meer dan 80 kinderen schreven zich in voor deze veelbelovende dag . De trainingen en clinics worden verzorgd door het professioneel trainersteam van HC ARTEMIS en een externe specialist die de club strikte voor de initiatie.

Via een doorschuifsysteem leren de geïnteresseerde jongens en meisjes enkele basistechnieken van het veldhockey. Net zoals tijdens de initiatie in 2016 en de gratis proeflessen van de club eerder dit siezoen, zullen velen ongetwijfeld geprikkeld worden door de hockeysport en vragen stellen over het lidmaatschap van de club.

Succes

HC ARTEMIS Voorzitter Els Van den Bossche reageert dan ook enthousiast: "Voor onze jonge en dynamische club in Herentals is dit andermaal een groot succes. Na de fantastische opener in 2016, is de huidige interesse voor onze opendeur dag opnieuw een bewijs dat de veldhockey tegemoetkomt aan de sportieve behoeften van talloze jongens en meisjes. Het toont nogmaals dat hockey als outdoor ploegsport in de Kempen enorm aan populariteit wint".

Deze initiatie staat niet op zich zelf. Tot aan de zomer zijn meerdere evenementen ingepland zoals de Paasstage voor de leden (2de week paasvakantie) en de Zomerstage voor leden en niet-leden (eind augustus). Het bestuur kijkt samen met haar leden en sponsors reikhalzend uit naar het verloop van de bruisende Family Day op 24 juni, de oefenwedstrijden met naburige hockeyclubs, de initiatie op de braderij in Herentals, ... I.s.m. met Sport Vlaanderen Herentals is er ook nog het hockeysportkamp begin juli.

De website van de club biedt meer informatie over de initiaties en sportieve evenementen: www.hcartemis.be. De fotospecials bruisen van energie, plezier en gezelligheid ...

Meer informatie:

Els Van den Bossche - Voorzitter - 0473/66 00 86 – els.hcartemis@gmail.com

Ivan Aerts - Sportsecretariaat - ivan.hcartemis@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/hcartemis