Vanaf zaterdag 20 mei tot en met maandag 5 juni 2017 kan je je keuze doorgeven voor het cursusjaar 2017-2018 van Pionier. Je doet dit via www.getouw.be of haal een inschrijvingsformulier op het bureel van Pionier, Guido Gezellestraat 31/B. Vanaf 6 juni worden de plaatsen voor de cursussen per computerloting toegewezen, zo krijgt iedereen gelijke kansen. Na de loting ontvang je een bevestiging.

Bekijk het cursusaanbod via www.getouw.be.

Pionier is de dagcursuswerking van Cultuurcentrum 't Getouw. Ieder jaar biedt Pionier een uitgebreid en gevarieerd cursusaanbod aan. Wil je een taal leren, je creativiteit ontwikkelen, kennismaken met een bepaald onderwerp of gewoonweg nieuwe mensen ontmoeten? Dan zit je goed bij Pionier. Meer dan 80 vrijwilligers zorgen voor een vlotte organisatie en een enthousiaste begeleiding.

Toewijzing plaatsen

De computer wijst per cursus de plaatsen toe aan diegenen die hiervoor inschreven. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen voor de cursus, dan bepaalt de loting wie er mag deelnemen. Is de cursus volzet en kan jij er niet meer bij, dan kom je automatisch op een wachtlijst terecht. Van zodra er een plaats vrijkomt, nemen we contact met je op.

Bevestiging

Na de computerloting ontvang je een bevestiging in je mailbox of brievenbus met daarop de cursussen waarvoor je bent ingeschreven, alsook een overschrijvingsformulier.

Inschrijven na loting vanaf 20 juni

Vanaf 20 juni 2017 kan iedereen weer gewoon rechtstreeks inschrijven voor de cursussen waarvoor er nog plaatsen vrij zijn. De online inschrijving loopt gewoon door, op het bureel kan je terecht tijdens de openingsuren.

Samen met anderen inschrijven

Wil je samen met anderen inschrijven, breng dan jullie inschrijvingsformulieren aan elkaar geniet binnen. Of vermeld bij de opmerkingen met wie je samen de cursus wil volgen. Jullie inschrijvingen gaan dan samen in de loting. Schrijf je online in, vergeet dan niet alle gegevens van al de personen die de cursus willen volgen in te vullen. Dit is belangrijk voor de aanwezigheidslijsten van de lesgevers.

Goed om weten

Het cursusjaar start half september en eindigt in mei 2018.De cursussen gaan door van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur, de dagen waarop de lessen plaatsvinden zijn afhankelijk van de cursus die je kiest.Tijdens de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.Er zijn geen examens.

Openingsuren Pionier inschrijvingsperiode

van 29 mei tot 30 juni: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 12 uur,

vrijdag gesloten

van 3 juli tot en met 21 augustus is het bureel van Pionier geslotenvan 22 augustus tot 10 september: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 12 uur, vrijdag geslotenvanaf 11 september: maandag en dinsdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur,

woensdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 uur

Meer info: Pionier, 014 32 27 87, pionier@gemeentemol.be, www.getouw.be