U bent hier

Inschrijven loting nieuw seizoen Cultuurcentrum ’t Getouw vanaf 25 mei

Mol
15.05.2018 - 12.57u
Door: Mark Jaspers

Van vrijdag 25 mei tot en met dinsdag 12 juni kan je via www.getouw.be de voorstellingen voor het nieuwe seizoen 2018-2019 selecteren waarvoor je tickets wenst.

Na dinsdag 12 juni verloot de computer per voorstelling de beschikbare tickets onder alle kandidaten. Met dit systeem krijgt iedereen gelijke kansen. Het volledige programma en meer info vind je op www.getouw.be.

Dankzij het systeem van een computergestuurde loting maakt iedereen evenveel kans op een ticket. Of je nu één ticket wil of een abonnement van minstens vijf verschillende voorstellingen, iedereen start in dezelfde 'pot' en heeft dus evenveel kans om uitgeloot te worden voor de voorstelling(en) van zijn of haar keuze.

Ofwel allemaal, ofwel niemand

Mensen die in één bestelformulier voor een voorstelling meerdere tickets bestelden voor vrienden en familie, worden in de loting als één groep beschouwd. Ofwel heeft iedereen van je groep een ticket ofwel niemand.

Moeite met pc of heb je geen internet?

Tijdens de inschrijvingsperiode voor de loting kan je alleen online je keuze doorgeven. Mensen die niet over internet beschikken of graag wat extra hulp hebben, kunnen tijdens de openingsuren altijd terecht aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2. Er worden computers ter beschikking gesteld. De medewerkers van het cultuurcentrum helpen je graag op weg.

Tickets kopen na de loting?

Na de loting krijgt iedereen een mail of een brief met een overzicht van de voorstellingen waarvoor hij of zij door de computer uitgeloot werd. Bij deze bevestiging zit een betalingsuitnodiging. Bij een correcte betaling binnen de twee weken ontvang je de bestelde tickets.

Op donderdag 28 juni start de verkoop van alle overblijvende tickets. Je kan ze zowel online bestellen én betalen via www.getouw.be, als persoonlijk afhalen aan de ticketbalie in Schouwburg Rex.

Meer info: Cultuurcentrum 't Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto