U bent hier

Inside-out armband

Geel | Kempen regio | Neteland
04.12.2017 - 13.39u
Door: Mark Jaspers

Wat zeven jaar geleden begon als een leuk conceptidee is nu afgewerkt als een zeer mooie zilveren armband, en een voorbode van een volledige collectie designjuwelen.

Zeven jaar

Met de nodige denkoefeningen en zoekpistes heeft het inderdaad even geduurd vooraleer Leo Aerts zelf tevreden was over het resultaat. Hij wilde dan ook een super verfijnde afwerking voor dit juweel.

In 2013 werd Inside-out reeds bekroond met de wereldvermaarde Good Design Award in Chicago USA voor zijn schitterende vormgeving.

Het idee om een zilveren armband te ontwerpen waarin esthetiek en vormgeving zeer belangrijk zijn en de technische aspecten (het integreren van de sluiting en vergrendeling) perfect geïntegreerd zijn, versmelten hier tot één geheel. De ovale vorm volgt de anatomie van de pols en verhoogt het draagcomfort.

Creatieve duizendpoot

De gekende interieurarchitect Leo Aerts is dan ook moeilijk in een vakje te duwen.

Naast zijn werk als interieurontwerper van eigentijdse woningen, winkels, kantoren en overheidsopdrachten is hij internationaal erkend en reeds meermaals internationaal gelauwerd met zijn objecten (Ziggy, UFO, ZubaZuba, Caldafreddo) en zijn vitrinekasten Visibile en zijn hangkasten Curva. Momenteel werkt hij naast de opbouw van deze juwelencollectie ook aan een collectie tafels en bijzettafels in marmer.

Juwelencollectie

Deze armband is een eerste stuk van wat volgend jaar uitgroeit tot een volwaardige juwelencollectie. In deze collectie zullen ook oorbellen, ringen, halssieraden en broches opgenomen worden.

De armband kan nu reeds besteld worden bij Alinea in Geel en is leverbaar vanaf midden december. Vanaf begin volgend jaar start de verdeling op internationaal niveau via gespecialiseerde winkels.

Meer info kan je vinden op www.alinea.be .

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto